2012-07-17 17:17:04
Φωτογραφία για Συνάντηση συντονιστή του γραμματέα εργασιακών και κοινωνικών θεμάτων και αυτοδιοικητικών υποθέσεων Γιάννη Μανώλη με το Δ.Σ. του συλλόγου εργατικής εστίας και κατοικίας
από το Γραφείο Τύπου

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων, μεταξύ του Συντονιστή Γραμματέα Εργασιακών και Κοινωνικών Θεμάτων και Αυτοδιοικητικών Υποθέσεων κ. Γιάννη Μανώλη και αντιπροσωπείας των ΔΣ των Συλλόγων Εργατικής Εστίας και Κατοικίας.

Η απαίτηση της Τρόικας , να καταργήσει τους δυο οργανισμούς που η χρηματοδότηση τους γίνεται αποκλειστικά από τις εισροές των εργαζομένων και των εργοδοτών, έχει οδηγήσει τους εργαζόμενους και τους ανέργους σε μεγαλύτερο κοινωνικό αδιέξοδο. Ουσιαστικά καταργείται η στεγαστική πολιτική (ενοίκιο, κατασκευή κτηρίων, δάνεια) καθώς και τα προγράμματα κοινωνικού τουρισμού και πολιτισμού.

Η θέση μας ήταν και παραμένει πως οι φορείς που επιτελούν σημαντικό κοινωνικό έργο πρέπει να παραμένουν ζωντανοί.

Καλούμε, έστω και τώρα, τον αρμόδιο υπουργό να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις που προεκλογικά ο Τομέας Εργασίας της Νέας Δημοκρατίας είχε αναλάβει στη συνάντηση του με το Δ.Σ του ΟΕΚ και του ΟΕΕ, πριν να είναι πολύ αργά.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ