2012-07-17 17:23:12
Φωτογραφία για Πρόταση σε Χαριστέα κατέθεσε ο Άρης
Ο Άγγελος Χαριστέας και Αμπντούλ Οσμάν φαίνεται πως είναι οι δύο προτεραιότητες της ΠΑΕ Άρης για τις δύο από τις τρεις μεταγραφές ή ανανεώσεις ποδοσφαιριστών που μπορεί να κάνει. 

Οι δύο πρώτες επιλογές της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης για τις τρεις μεταγραφές ή ανανεώσεις ποδοσφαιριστών που μπορεί να προχωρήσει είναι ο Άγγελος Χαριστέας και ο Αμπντούλ Οσμάν.

Ο διεθνής επιθετικός για να αποτελέσει το στήριγμα στην επίθεση της ομάδας του Μάκη Κατσαβάκη και ο 25χρονος Γκανέζος με αγγλικό διαβατήριο που πέρσι αγωνίστηκε στην Κέρκυρα για την ενίσχυση του άξονα.

Στον Άρη από την στιγμή που ο Χαριστέας δεν υπέγραψε τελικά συμβόλαιο με την γερμανική Σαντχάουζεν δείχνουν αποφασισμένοι να επανέλθουν και να προχωρήσουν σε νέα κρούση στο πρόσωπό του.

Τη φορά αυτή η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης δεν αναμένεται να μείνει απλώς σε μία κρούση στο πρόσωπο του Έλληνα επιθετικού αλλά και να προχωρήσει στην κατάθεση πρότασης στο πρόσωπό του.


Όσο για τον Οσμάν στα θετικά του 25χρονου Γκανέζου πρώην ποδοσφαιριστή της Κέρκυρας έχει να κάνει με το ότι μπορεί να αγωνιστεί εκτός από αμυντικός χαφ και ως κεντρικός αμυντικός.

Και ακόμη και ότι με την παρουσία του στην ομάδα του νησιού των Φαιάκων γνωρίζει το πρωτάθλημα της Super League σε συνδυασμό με τον καλό του χαρακτήρα αλλά και τις οικονομικές του απαιτήσεις.

Οι επαφές της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης με τον Οσμάν έχουνε ήδη ξεκινήσει και υπάρχει αισιοδοξία για συμφωνία μαζί του ενώ μετά από την ανακοίνωση της απόκτησης του Ανδρέα Ηρακλή δεν αποκλείεται σήμερα ή αύριο να ακολουθήσει και αυτή του Δημήτρη Ασλανίδη.

Εν τω μεταξύ η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης συνεχίζει τις επαφές της με τους ποδοσφαιριστές που έχουν προχωρήσει σε κατάθεση προσφυγής και δικαιώθηκαν στην προσπάθειά της να πετύχει διακανονισμό μαζί τους.

Όπως ήδη το έχει πετύχει με τον Νέρι Καστίγιο και όπως όλα δείχνουν θα το πετύχει και με τον Ρίκι Φατί που έχει συμφωνήσει με την Αζαξιό.

Παρόλα αυτά ο διεθνής Σενεγαλέζος δείχνει διατεθειμένος να πάρει άδεια για να έρθει στην Θεσσαλονίκη και να ολοκληρώσει τις συζητήσεις περί του διακανονισμού του με την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης.

Και πιο συγκεκριμένα ο Φατί φέρεται διατεθειμένος σε αντίθεση με το ποσό που του είχε επιδικαστεί προ ημερών να πάρει τα δεδουλευμένα του και μια μικρή αποζημίωση και να κλείσει η υπόθεση.

Μία εξέλιξη που δεν αποκλείεται να κλείσει μέχρι το τέλος του μήνα κι ενώ συνεχίζονται να μην έχουνε γίνει γνωστές οι υποθέσεις των προσφυγών των Μιχάλη Σηφάκη και Γιώργου Κατίδη.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ