2012-07-17 19:48:54
Φωτογραφία για Σεξ στο κύμα: Tα sos που πρέπει να προσέξεις
Ποιοί είναι οι κίνδυνοι που πρέπει να προσέξεις στο σεξ στην θάλασσα η την αμμουδιά και πως θα το κάνεις σωστά τελικά;

Εν αρχή είναι η υγεία σου!

Όπως καταλαβαίνεις μέσα στη θάλασσα, θέτεις σε κίνδυνο την υγεία σου. Σκέψου πόσες μολύνσεις έχεις φορέσει παλτό όλο το χειμώνα από μια βρώμικη θάλασσα του καλοκαιριού και μάλιστα δίχως να κάνεις έρωτα μέσα στο νερό.

Πέραν των μολύνσεων, το θαλασσινό νερό που εισέρχεται κατά την είσοδο του πέους, μπορεί να αλλάξει το ph του κόλπου με αποτέλεσμα, η λίπανση σου να πάει περίπατο. Άρα η ηδονή σου μειώνεται και πρέπει να ποντάρετε και στον ερεθισμό του στήθους που με το νερό γίνεται πιο ευερέθιστο.

Από τη δικιά του πλευρά, πρέπει να διαθέτει ένα αξιοπρεπές ως προς το μέγεθος πέος, για να καταλάβεις κι εσύ κάτι ενώ μέσα στο νερό, η στύση του δεν θα είναι έτσι κι αλλιώς η καλύτερη δυνατή, ειδικά αν το νερό είναι πολύ κρύο.

Όπως καταλαβαίνεις, στο νερό προφυλάξεις δεν υπάρχουν. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να έχετε αποκλειστική μονογαμική σχέση για να αποφύγετε τα ΣΜΝ που δεν τα σκοτώνει το θαλασσινό νερό ενώ αν και η εγκυμοσύνη είναι δύσκολη (το σπέρμα στο θαλασσινό νερό δεν αντέχει) δεν είναι και ακατόρθωτη.

Όσο για το λεγόμενο κόλλημα του πέους μέσα στο νερό, είναι μεν δύσκολο αλλά με την άνωση του νερού, κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί (ιστορίες πολλές έχουν ακουστεί, οι γιατροί δεν το αποκλείουν αλλά όσο κόσμο γνωρίζεις, δεν του έχει συμβεί).

Πλατς πλουτς στο νερό:

Διευκολύνσου: αν το σεξ στο νερό σας έχει γίνει εμμονή, βρείτε ερημική παραλία καθαρή πεντακάθαρη. Εκείνος πρέπει να πατάει κι εσύ να τυλίξεις τα πόδια σου γύρω. Αν ο καλός αγχώνεται ιδιαίτερα, μην περιμένεις θαύματα στην στύση του, αφού διαρκώς θα νομίζει πως κάποιος σας παρακολουθεί.

Αν προτιμήσετε τα άπατα, θα κουραστείτε περισσότερο γιατί θα πρέπει να να παλεύετε με τα χέρια για να κρατηθείτε ψηλά. Το βραδινό μπάνιο είναι μια καλή εναλλακτική αλλά μόνο σε παραλία που έχετε βεβαιωθεί πως δεν κινδυνεύετε από αχινούς ή άλλα κακά της θάλασσας (τσούχτρες, ψάρια)!

Εκτός από το αγκαλιαστό σεξ, μπορείτε να δοκιμάσετε και το πλάι πλάι που είναι πιο εύκολο μέσα στο νερό.

Στα ξέβαθα;

Εδώ είναι που πρέπει να προσέξετε διπλά! Τα βλέμματα είναι ακόμα πιο αδιάκριτα, πρέπει να είστε σίγουροι πως δεν θα ακουμπάς στην άμμο γιατί η μόλυνση είναι σίγουρη και πιο safe στάση για σένα είναι με εκείνος ανάσκελα κι εσένα γυναίκα από πάνω! Έτσι θα έχεις λιγότερη επαφή με άμμο και χαλίκια κι εκείνος θα αναλάβει τα ηνία της κίνησης παρέα με το ελαφρύ κυματάκι.

Οι στάσεις στα ξέβαθα ευνοούνται μόνο όταν η θάλασσα είναι ''λάδι'' αλλιώς θα σας παίρνει και τους δυο το κύμα και θα σας χτυπά ωσάν χταπόδι!

Όλα είναι θέμα έμπνευσης: γιατί να προτιμήσεις μια ξένη πισίνα ή θάλασσα της Αττικής. Γεμίζεις την μπανιέρα με νερό, έλαια και καλείς τον αγαπημένο σου. Βάλε και βοτσαλάκια για να σας έρχεται η μυρωδιά της θάλασσας, βάλε και κύμα να παίζει στο ραδιόφωνο!

Δίπλα να σκάει το κύμα:

Προσοχή προσοχή: αν απλά σας ενδιαφέρει ο έρωτας δίπλα και όχι πάνω στο κύμα, για την περίπτωση αυτή η ισχύει και ό,τι με τα εστιατόρια δίπλα στο κύμα: Να μην το χρυσοποληρώσετε, να φάτε καλά και να προσέχετε τα βράχια! Υπάρχει φυσικά η πιθανότητα, το φαγητό να μην ήταν τόσο ωραίο, όσο το τοπίο.

Κοινώς, εφοδιαστείτε με κουβερτούλα, ξετρυπώστε την πιο ερημική τοποθεσία, ξαπλώστε μόνο επάνω στην κουβέρτα και όχι στην άμμο και προσοχή στις βραχώδη παραλίες, γιατί θα γυρίσεις πίσω με ουλές στην πλάτη.

Κι από πισίνα;

Αν πρόκειται για την δική σας προσωπική πισίνα στο δωμάτιο του ξενοδοχείο, φυσικά και αξίζει να την εκμεταλλευθείτε. Επειδή η πισίνα δεν είναι θάλασσα και γλιστράει πολύ, φρόντισε όποια στάση κι αν προτιμήσετε να είναι προφυλαγμένο το κεφάλι και η πλάτη σου.
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ