2012-07-17 21:21:52
Φωτογραφία για ΠΟΤΟΥΡΙΔΗΣ : ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΣΚΛΗΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ CHAMPIONS LEAGUE
Ο Ολυμπιακός δουλεύει σκληρά για το νταμπλ και μια καλή πορεία στο Champions League, όπως δήλωσε ο Γιάννης Ποτουρίδης.

Το μεσημέρι της Τρίτης (17/7), οι νταμπλούχοι Ελλάδας επέστρεψαν στην Ελλάδα, μετά την παραμονή τους στο Άχενκιρχ της Αυστρίας όπου πραγματοποιήθηκε το πρώτο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας (6-17 Ιουλίου).

Κατά την άφιξη της αποστολής στο "Ελ. Βενιζέλος", ο Γιάννης Ποτουρίδης αναφέρθηκε στις προπονήσεις στο Άχενκιρχ, τα φιλικά προετοιμασίας αλλά και τους στόχους της ομάδας για τη νέα σεζόν.

"Πιστεύω ότι καταφέραμε να βγάλουμε κάποια πρώτα πράγματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Είναι ακόμα αρχή, καθημερινά δουλεύουμε σκληρά, έχουμε καινούριο προπονητή με καινούρια στοιχεία και πρέπει όσο το δυνατόν γρηγορότερα να βγάλουμε τα στοιχεία αυτά μέσα στο παιχνίδι και να βελτιωθούμε και οι ίδιοι", τόνισε αρχικά ο Ποτουρίδης που στη συνέχεια κλήθηκε να σχολιάσει τυχόν διαφορές ανάμεσα σε Βαλβέρδε και Ζαρντίμ:


"Δεν υπάρχουν πολλές διαφορές και οι δύο θέλουν να παίζουν καλό ποδόσφαιρο οι ομάδες τους, πιστεύω ότι έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά".

Ο νεαρός αριστεροπόδαρος μπακ στη συνέχεια αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας και την θέση που του αρέσει να αγωνίζεται:

"Όταν ο Ολυμπιακός μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο δεν έχει να φοβηθεί καμία ομάδα. Πάντα μπαίνουμε δυνατά και προσπαθούμε να βγάλουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Δουλεύουμε σκληρά γιατί στόχοι είναι το νταμπλ και μια καλή πορεία στο Champions League. Δεν έχω πρόβλημα, όπου με βάλει ο προπονητής, εγώ πρέπει να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και να αποδείξω στο γήπεδο ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα μου".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ