2012-07-17 23:29:56
Φωτογραφία για Κοινοποιήστε το: ψεύτικο flyer από την εγχώρια antifa για βρωμερούς Έλληνες
Τις τελευταίες ημέρες είδε το φως της δημοσιότητας ένα ψεύτικο flyer από "Έλληνες" βλάκες antifa, οι οποίοι χρησιμοποίησαν λογότυπα και banners της μπάντας "Death's Head", των Midland Hammerskins, North Western Hammerskins και γενικότερα του Crew 38 της Αυστραλίας. Παρακαλούμε κοινοποιήστε το παντού, ότι μετά από επικοινωνία που είχαμε μαζί τους, αυτό το flyer είναι προπαγάνδα ενάντια στη συντροφικότητα των συναγωνιστών των δύο χωρών και καμία επαφή δεν έχει με την πραγματικότητα. Αποτελεί προβοκατόρικη ενέργεια ώστε να δαιμονοποιηθεί ο Εθνικισμός και να θυματοποιηθούν οι Έλληνες από τους "κακούς" Αυστραλούς Εθνικιστές. Το κόλπο παλιό αλλά ...δεν πιάνει.

To flyer, το οποίο αναπαρήγαγαν αρκετά blogs και ιστοσελίδες στην Ελλάδα, ακολουθεί παρακάτω. Βοηθήστε να διαδοθεί η αλήθεια, ενάντια στην κατευθυνόμενη προπαγάνδα των ηλιθίων.

Στην αρχή ,δηλαδή πριν αρκετές μέρες, κυκλοφόρησε το ίδιο με άριστα ελληνικά, έπειτα από αρκετά κραξίματα , οι δήθεν Αυστραλοί αποφάσισαν να το γράψουν στα αγγλικά μήπως και έτσι θα γίνονταν πιο πιστευτοί ..

Πρόκειται για τρολαρίσματα του ιντυμήντια, λίγες μέρες μετά ήρθε ακριβώς το ίδιο στα αγγλικά...και αυτός που το γράψε στα αγγλικά, ούτε Αυστραλός ήταν άλλα ούτε και καν 'Αγγλος!!!

Το τέλος του ενός κειμένου με το τέλος του άλλου φυσικά δεν έχουν καμία σχέση Το θέμα το ανέδειξε ο  Δ.Παπαγεωργίου..
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ