2012-07-17 23:33:46
Φωτογραφία για ΣΙΣΕ : ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΑ ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ
Την απογοήτευση του που δεν... σκόραρε στο ντέρμπι του "Γ. Καραϊσκάκης" κόντρα στον Ολυμπιακό, εξέφρασε o πρώην επιθετικός του «τριφυλλιού» Τζιμπρίλ Σισέ!

Ο Γάλλος... πολυτάλαντος σε πολλά είδη της show biz, όταν θυμάται την ιδιότητα του ποδοσφαιριστή θυμάται και τον... Θρύλο! Όχι τον ΠΑΟ που... υπηρέτησε πιστά αλλά τον δυνάστη του που τον "πλήγωσε" πολύ στην Ελλάδα! Ανάμεσα σε όλες τις πληγές η πιο βαθιά "ουλή" είναι που οι ερυθρόλευκοι δεν τον άφησαν να σκοράρει στο "Ναό"... Εξαιτίας αυτού μάλιστα αποχώρησε με δόξα και τιμή από την Ελλάδα και ακόμα... "πουλάει" οπαδιλίκι στους "πράσινους". Διότι που ξέρεις; Μπορεί και να χρειαστεί να ξαναέρθει στους... "βάρβαρους" και να τον περιποιηθούν και πάλι δεόντως!

Ο Σισέ λοιπόν, παραχώρησε συνέντευξη στο νέο τεύχος του περιοδικού «Top Scorer» που κυκλοφορεί και μίλησε για τον Παναθηναϊκό, το ενδεχόμενο επιστροφής του, την ΚΠΡ και πολλά ακόμα.


Χαρακτηριστικά κομμάτια της συνέντευξής του:

Λοιπόν, Djibril, τι μεσολάβησε αυτόν τον χρόνο που λείπεις από την Ελλάδα; Η σεζόν ξεκίνησε με τη μεταγραφή στη Λάτσιο, όπου όμως δεν «έπιασες», όπως λέμε. Έπαιξες σε 18 παιχνίδια στο πρωτάθλημα, αλλά σκόραρες μόνο στο ντεμπούτο σου, στο 2-2 κόντρα στη Μίλαν εκτός έδρας.

Αρχικά χρειαζόμουν λίγο χρόνο να προσαρμοστώ στην καινούργια μου ομάδα, έπειτα από δύο χρόνια παρουσίας στον Παναθηναϊκό, ενώ ο προπονητής μου δεν με χρησιμοποιούσε ως σέντερ φορ, αλλά περισσότερο στο αριστερό άκρο της επίθεσης, θέση που δεν είναι η κατάλληλη για μένα, και νομίζω ότι ήταν και ο λόγος που δεν σκόραρα τόσο πολύ. Έτσι, ύστερα από έξι μήνες αποφάσισα να φύγω, να ζητήσω μεταγραφή.

Το 2012 σε βρίσκει με μεταγραφή στην QPR. Αλήθεια, πώς είναι η ζωή στο Λονδίνο;

Πράγματι, το Λονδίνο είναι μια καταπληκτική πόλη, όπου βρίσκεις τα πάντα, οτιδήποτε θελήσεις, ανά πάσα στιγμή, και αυτό είναι κάτι που μου αρέσει πολύ.

Ας επιστρέψουμε για λίγο στην Ελλάδα. Έκανες πολλούς φίλους κατά τη διάρκεια της διετούς παραμονής σου στον Παναθηναϊκό. Θα ήθελες να τους πεις κάτι, να τους στείλεις ένα μήνυμα;

Το ξέρω και το βλέπω κάθε φορά έξω στον δρόμο. Κοίτα, έχω δύο tattoos στο σώμα μου που σχετίζονται με ομάδες. Το ένα είναι της Liverpool, το άλλο είναι του Παναθηναϊκού. Για να είμαι ειλικρινής, οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού γνωρίζουν καλά ότι είμαι πολύ δεμένος μαζί τους.

Σε θέλουν να επιστρέψεις κιόλας κάποια στιγμή, όχι απαραίτητα σε διοικητικό πόστο, όπως διάβασα σε πρόσφατες δηλώσεις σου Το ξέρω, το ξέρω αυτό. Απλά ελπίζω η κατάσταση να βελτιωθεί σε ό,τι αφορά στο διοικητικό κομμάτι κυρίως, να βρεθούν οι κατάλληλες λύσεις και στο μέλλον να μπορέσω να ξανασυζητήσω με τους υπευθύνους της ομάδας.

Από το πέρασμά σου στην Ελλάδα ξεχώρισες κάποιον ποδοσφαιριστή τον οποίο θα ήθελες και συμπαίκτη σου κάπου αλλού, στην QPR ίσως;

Νομίζω ότι ο καλύτερος που συνάντησα στα δύο χρόνια στην Ελλάδα ήταν ο Σωτήρης Νίνης.

Εσύ, που έχεις και πρόσφατη την εμπειρία από το ιταλικό πρωτάθλημα, πιστεύεις ότι ο Νίνης μπορεί να τα καταφέρει στο Campionato;

Πιστεύω ότι μπορεί, είναι εξαιρετικός τεχνίτης, πανέξυπνος και, αν δουλέψει, θα τα καταφέρει, είναι σίγουρο.

Να σε γυρίσω σε κάτι δυσάρεστο. Τι είπες στον εαυτό σου κοιτώντας τον καθρέφτη στο σπίτι μετά τον περσινό επεισοδιακό αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη; Θα θέλαμε πολύ να γνωρίζουμε…

Πρώτα απ’ όλα ήμουν απογοητευμένος, επειδή δεν είχα καταφέρει να σκοράρω ξανά εναντίον του Ολυμπιακού και να κάνω ευτυχισμένους τους οπαδούς μας, που περίμεναν μια νίκη. Περίμεναν πώς και πώς εκείνον τον αγώνα κι εγώ τους είχα απογοητεύσει.

Είχες ποτέ σου κατά τη διάρκεια της παραμονής σου στη χώρα μας προβλήματα με οπαδούς άλλων ομάδων, που τυχόν σε συναντούσαν στον δρόμο; Με τους οπαδούς του Ολυμπιακού, για παράδειγμα, ποια ήταν η σχέση σου;

Ποτέ δεν είχα προβλήματα με τους οπαδούς του Ολυμπιακού και το τονίζω. Ανεξάρτητα από το τι ακριβώς είχε γίνει στο συγκεκριμένο ντέρμπι, νομίζω ότι με σέβονταν, άσχετα αν μέσα στο γήπεδο ήμουν από τους εχθρούς της ομάδας τους. Οπότε θα σου έλεγα ξανά ότι, όχι, δεν είχα προβλήματα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ