2012-03-15 22:02:05
Φωτογραφία για Καίνε Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου οι καταθέσεις για την ΕΛΣΤΑΤ
Απόλυτη σιωπή από τα κανάλια της διαφθοράς, πάνε για νέα συγκάλυψη… ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ!

Καίγονται και καίνε τα χαρτιά τους, από ότι φαίνεται, όσοι ενεπλάκησαν στο σκάνδαλο με την υπόθεση των πλαστών αποτελεσμάτων της ΕΛΣΤΑΤ, με το γνωστό αποτέλεσμα του να οδηγήσουν αλυσοδεμένο τον Ελληνικό λαό στα δίχτυα των διεθνών τοκογλύφων. Καταθέτοντας στην εξεταστική επιτροπή ο προϊστάμενος του ΟΔΔΗΧ στην ουσία «φωτογράφησε» τον Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ καθώς και τον Γ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ως υπεύθυνους και πρωτοστάτες στο μαγείρεμα των στοιχείων και των κυβερνητικών χειρισμών στους κρίσιμους του 2009-2010, κατά τους οποίους η χώρα προσπαθούσε να ξεφύγει από το δόκανο του ΔΝΤ, που την οδήγησε η κυβέρνηση ΓΑΠ.

Ενισχυτική της θέσης αυτής και η κατάθεση του τέως επικεφαλής της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας Μ. Κοντοπυράκη επί κυβερνήσεως Ν.Δ. όπου ανέφερε ότι ενώ ήταν έτοιμος να αποστείλει στην EUROSTAT τα στοιχεία που προσδιόριζαν το έλλειμμα στο 6% ο κ
. Παπακωνσταντίνου του «ζήτησε» να μη το κάνει γιατί «επρόκειτο να τα αλλάξει». Εν ολίγοις επρόκειτο για ένα προαποφασισμένο και ήδη διαπραχθέν έγκλημα που ακόμα μένει ατιμώρητο, Αν και ο κ. Σαμαράς έχει δηλώσει ότι εφόσον δεν υπάρξει αποτέλεσμα θα επαναλάβει την διεξαγωγή της έρευνας από άλλη επιτροπή, δεν προτιθέμεθα να υπομείνουμε για ακόμα μια φορά το διασυρμό της χώρας σε διεθνές πεδίο με επιτροπές και παραεπιτροπές που θα έχουν πάλι τα ίδια αποτελέσματα.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει ξεκάθαρες θέσεις και συγκεκριμένη στάση για την αντιμετώπιση τέτοιων εγκληματικών πρακτικών και δολοπλοκιών που ως σκοπό και αποτέλεσμα έχουν την ολική οικονομική, πολιτιστική και ηθική εξαθλίωση της πατρίδος μας, όπως και τον παγκόσμιο διασυρμό της. Καλό λοιπόν θα είναι να ετοιμάζονται όλοι αυτοί που τόσο καιρό έπαιζαν τα μικροοικονομικά τους παιχνίδια στις πλάτες του Έλληνα, για τα έδρανα των ειδικών δικαστηρίων, που από ότι φαίνεται δεν υπάρχουν ήδη αρκετά για να καλύψουν τις ανάγκες των εκδικάσεων όλων των υποθέσεων. Όμως και σε αυτό έχουμε τη λύση διότι δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός από την ώρα που θα αναλάβουμε τα ινία της εξουσίας και αυτό, ακολουθώντας τις επιταγές και τη θέληση του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ για αντιμετώπιση και λύσεις με συνοπτικές διαδικασίες.
xagr.net
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Βάσκοι τρομοκράτες!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Βάσκοι τρομοκράτες!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ