2012-07-18 08:09:16
Φωτογραφία για Ολάντ: Η Ρωσία εμποδίζει την εξεύρεση λύσης στη Συρία
Κατά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μαζί με τον Τυνήσιο ομόλογό του Μονσέφ Μαρζούκι, ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ δήλωσε ότι οι Ρώσοι πρέπει να καταλάβουν ότι δεν μπορούν να θεωρούνται οι μόνοι ή σχεδόν οι μόνοι που εμποδίζουν την εξεύρεση μιας λύσης για τη Συρία.

Ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ χαρακτήρισε απαράδεκτες τις σφαγές που σημειώνονται σε καθημερινή βάση στη Συρία, κατά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μαζί με τον Τυνήσιο ομόλογό του Μονσέφ Μαρζούκι.

Η κατάσταση στη Συρία δημιουργεί στην περιοχή αστάθεια, η οποία είναι ζημιογόνος για όλους, σημείωσε ο Ολάντ και πρόσθεσε ότι οι Ρώσοι πρέπει να καταλάβουν ότι δεν μπορούν να θεωρούνται οι μόνοι ή σχεδόν οι μόνοι που εμποδίζουν την εξεύρεση μιας λύσης στη χώρα.

Ο Γάλλος πρόεδρος παραδέχτηκε, επίσης, ότι ο Σύρος στρατηγός Μάναφ Τλας - πρώην στενός φίλος και σύμμαχος του Ασαντ - βρίσκεται στη Γαλλία. Ο Τλας αποστάτησε την περασμένη εβδομάδα και μέχρι σήμερα κανείς Γάλλος αξιωματούχος δεν επιβεβαίωνε ότι έχει καταφύγει στη Γαλλία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, AFP, NΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τσεκούρι σε όλα τα επιδόματα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τσεκούρι σε όλα τα επιδόματα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ