2012-03-15 22:22:03
Φωτογραφία για Άναψε τα ...αίματα στην Βουλή η κατάθεση Προβόπουλου για το έλλειμμα
Ένταση, φαγωμάρα και καυγάδες κυριάρχησαν στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής κατά την εξέταση του κ. Προβόπουλου.

Ο πρώτος καυγάς διαμείφθηκε μεταξύ του Διοικητή της ΤτΕ και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη μετά τις κατηγορίες του τελευταίου ότι δεν χτύπησε, ως όφειλε, πιο δυνατά τον κώδωνα του κινδύνου και δεν ενημέρωσε τα μικρότερα κόμματα.

Τι απάντησε ο κατηγορούμενος;

«Ως θεσμικά υπεύθυνος», είπε, «είμαι αρμόδιος να ενημερώνω μέσω εκθέσεων, των συναντήσεων και των επισκέψεών μου στη Βουλή όπως και όταν κάποιος πολιτικός θελήσει να με επισκεφθεί. Ο κ.Τσίπρας δεν θέλησε να το κάνει αυτό. Επομένως»;

Μάλιστα «την είπε» στον βουλευτή υπενθυμίζοντάς του ότι ήταν παρών όταν κατέθεσε τα σχετικά στοιχεία σε επιτροπή της Βουλής. «Φοβούμαι ότι δεν διαβάζετε διεξοδικά τις εκθέσεις. Κάποτε πίστευα ότι το κάνατε», κατέληξε.

Ο δεύτερος καυγάς ξέσπασε μεταξύ του προέδρου της επιτροπής και του ανεξάρτητου βουλευτή Παναγιώτη Κουρουμπλή με αφορμή την επιμονή του τελευταίου στο ερώτημα αν τα χρήματα που έφυγαν στο εξωτερικό έχουν σχέση με το έλλειμμα του 2009
. Οι επισημάνσεις Πρωτόπαπα ότι η φυγή των χρημάτων έγινε το 2010 και το 2011 οπότε το θέμα είναι άσχετο με το αντικείμενο της εξεταστικής, είχαν ως αποτέλεσμα να ανάψουν τα αίματα.

Ο πρόεδρος της επιτροπής, συνεπικουρούμενος από τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Ρήγα κάλεσε τον κ. Κουρουμπλή να σταματήσει τους τσαμπουκάδες και τις συνήθεις θεατρικές του παραστάσεις και αν θέλει να κάνει προεκλογικό αγώνα να πάει στον … ΣΥΡΙΖΑ.

http://briefingnews.gr/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
LIVE: Ολυμπιακός - Μέταλιστ 1-0
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
LIVE: Ολυμπιακός - Μέταλιστ 1-0
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ