2012-07-22 11:48:02
Φωτογραφία για Με ελεγχόμενες εκρήξεις η είσοδος στο διαμέρισμα του μακελάρη
Μία ελεγχόμενη έκρηξη που πραγματοποίησε ομάδα εξουδετέρωσης βομβών της αστυνομίας είχε ως αποτέλεσμα να καταστραφούν τα καλώδια στο παγιδευμένο με... εκρηκτικά διαμέρισμα του άνδρα που φέρεται ως ύποπτος για το μακελειό που έγινε σε κινηματογράφο της περιοχής του Ντένβερ, ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία.

Οι αρχές πιστεύουν πως τώρα μπορούν να εισέλθουν στο διαμέρισμα του Τζέιμς Χολμς, δήλωσε ο υπαστυνόμος Κάσιντι Κάρλσον της αστυνομίας της Ορόρα.

"Είχαμε επιτυχία στην εξουδετέρωση ενός δεύτερου εκρηκτικού μηχανισμού", είπε ο Κάρλσον. "Αν και δεν είμαστε σίγουροι, ελπίζουμε ότι έχουμε εξαλείψει τις μεγαλύτερες απειλές οι οποίες απέμεναν. Δεν θα το ξέρουμε αυτό έως ότου εισέλθουμε στο διαμέρισμα".

"Υπάρχουν ακόμη όλων των ειδών οι κίνδυνοι μέσα στο διαμέρισμα", είπε ο Κάρλσον. "Θα παραμείνουμε εδώ για ώρες για να συλλέξουμε στοιχεία και να μετριάσουμε αυτούς τους κινδύνους."

Ο «Τζόκερ» νόμιζε πως ήταν ο μακελάρης του Κολοράντο που σκόρπισε το θάνατο σε σινεμά όπου προβαλλόταν η νέα ταινία «Μπάτμαν». Πηγές της αστυνομίας ανέφεραν ότι ο Χολμς είχε "μεταμφιεστεί" σαν τον Τζόκερ, τον εχθρό του κινηματογραφικού Μπάτμαν, όταν έκανε την επίθεση.
nooz.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ