2012-07-22 11:48:51
Φωτογραφία για ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΜΕ... ΛΙΣΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ Ο ΜΑΡΜΑΡΙΝΟΣ!
Ο Χρήστος Μαρμαρινός ετοιμάζεται να επιστρέψει αύριο (23/07) στην Αθήνα, με λίστα υποψήφιων στόχων του Ολυμπιακού, κυρίως για τη θέση του σμολ φόργουορντ.

Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, ο Μαρμαρινός βρέθηκαν μαζί με το γυμναστή tvn eryur;oleykvn, Ανδρέα Γκατζούλη, στο Λας Βέγκας ως επίσημοι προσκεκλημένοι των Σαν Αντόνιο Σπερς και παρακολούθησαν από κοντά το Summer League. Στις ΗΠΑ βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες και ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ, Χρήστος Σταυρόπουλος, ο οποιίος θα επιστρέψει σήμερα (22/07).

Ο Χρήστος Μαρμαρινός είχε την ευκαιρία να τσεκάρει μεταγραφικούς στόχους, τους περισσότερους εκ των οποίων του υπέδειξε ο Γκρεγκ Πόποβιτς. Ο τεχνικός του Σαν Αντόνιο έχει αναπτύξει ιδιαίτερη σχέση με τον Ολυμπιακό από το περασμένο καλοκαίρι, εξαιτίας της φιλίας του με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς. Αυτός άλλωστε είχε εντοπίσει τους Ματ Χάουαρντ και Κέιλιν Λούκας, που μεταγράφηκαν στον Ολυμπιακό.

Ο Πόποβιτς υπέδειξε συγκεκριμένους παίκτες στον Μαρμαρινό, για τη θέση του σμολ φόργουορντ, αλλά και του σέντερ, τους οποίους εξέτασε προσεκτικά ο υπεύθυνος σε θέματα σκάουτινγκ του τεχνικού επιτελείου του Ολυμπιακού και από αύριο που θα επιστρέψει στην Αθήνα, θα συναντηθεί με τους Γιώργο Μπαρτζώκα και Μίλαν Τόμιτς, προκειμένου να τους ενημερώσει πλήρως για τις περιπτώσεις που «τσέκαρε» στο Λας Βέγκας και τις προοπτικές απόκτησής τους από τους ερυθρόλευκους.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ