2012-07-26 09:22:07
Φωτογραφία για «ΕΔΕΣΕ» ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ Ο ΕΪΣΙ ΛΟ
Ο Έισι Λο αποτελεί οριστικά παίκτη του Ολυμπιακού, καθώς εξέπνευσε η προθεσμία που είχε ο Αμερικανός γκαρντ για να σπάσει το συμβόλαιό του εφόσον έβρισκε ομάδα στο ΝΒΑ. Ο Λο δέχτηκε κάποιες κρούσεις από ομάδες στην πατρίδα του, περισσότερο όμως για μη εγγυημένο συμβόλαιο, και έτσι επέλεξε τη σιγουριά του Ολυμπιακού.

Μετά την εξέλιξη αυτή κι έχοντας κλείσει τις θέσεις των γκαρντ, ο Ολυμπιακός στρέφεται πλέον στην απόκτηση ενός φόργουορντ και στους ψηλούς. Για τη θέση «3» αναζητείται Αμερικανός που δεν θα επισκιάσει τον Κώστα Παπανικολάου, χωρίς να έχει εγκαταλειφθεί η περίπτωση του Στράτου Περπέρογλου.

Όσον αφορά τη front line, στον Ολυμπιακό περιμένουν τον Τζόι Ντόρσεϊ, ο οποίος ακόμη δεν έχει βρει αυτό που ψάχνει στο ΝΒΑ κι όσο περνούν οι μέρες μειώνονται οι πιθανότητες να τα καταφέρει, ακόμα κι αν είναι διατεθειμένος να υπογράψει και ένα μικρό συμβόλαιο. Οι ερυθρόλευκοι τηρούν στάση αναμονής έχοντας το βλέμμα τους και σε άλλες λύσεις σέντερ με παρόμοια χαρακτηριστικά.

Για την περίπτωση του Βασίλη Καββαδά, ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να ενδιαφέρεται αλλά δεν πρόκειται να καλύψει τις απαιτήσεις του Πανιωνίου ή να μπει σε διαδικασία πλειστηριασμού με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος δείχνει να έχει προβάδισμα αυτή τη στιγμή για τον παίκτη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ