2012-07-28 11:34:08
Φωτογραφία για Οι πιο γνωστοί Ολυμπιακοί ΕΡΩΤΕΣ στην ιστορία των Αγώνων
Πάθη, έρωτες και Ολυμπιακοί Αγώνες. Είναι δεκάδες οι ιστορίες αγάπης που αφορούν μερικούς από τους μεγαλύτερους αθλητές και αθλήτριες στον κόσμο.

Φαίνεται τελικά ότι κάποιοι Ολυμπιονίκες πήραν στο σπίτι κάτι παραπάνω από ένα μετάλλιο.

Δείτε σε φωτογραφίες τα πιο γνωστά ζευγάρια στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η Τσέχα Katerina Emmons, στο πρώτο της χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς του Πεκίνο, φωτογραφίζεται με τον αμερικανό σύζυγό της Matthew Emmons, στις 9 Αυγούστου του 2008.

Γερμανία – 15 Φεβρουαρίου 2004 – Ο Raphaël και η Liv Grete, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Διάθλου στο Oberhof.

Εκείνος Γάλλος, εκείνη από την Νορβηγία. Η πρώτη τους συνάντηση πραγματοποιήθηκε το 1992 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων. Είναι παντρεμένοι και ευτυχισμένοι από το 2000 και έχουν τρία παιδιά.

Thomas και Lindsey Vonn – Στις 28 Νοεμβρίου του 2009 στο Women's World Cup Giant Slalom.


Το ειδύλλιο ξεκίνησε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2002 και τελείωσε με διαζύγιο το 2011. Ένα χρόνο αργότερα η Λίντσεϊ κέρδισε δύο χρυσά μετάλλια στους αγώνες του Βανκούβερ.

Εκείνη η Jamie Salé. Εκείνος ο David Pelletier. Και οι δύο Καναδοί.

Η φωτογραφία έγινε αντικείμενο σχολιασμού από τους αθλητικογράφους κατά την διάρκεια των Χειμερινών Αγώνων στο Salt Lake City, το 2002.

Σύζυγοι από το 2005, έχουν ένα γιο, ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους το 2010 και αποφάσισαν να συνεχίσουν να κάνουν πατινάζ μαζί.

Παίχτες του τένις ο Roger Federer και η Mirka Vavrinec. Η φωτογραφία είναι από την επίδειξη μόδας του Oscar de la Renta, στη Νέα Υόρκη στις 10 Σεπτεμβρίου 2007.

Πρόκειται για ένα ιστορικό ζευγάρι του τένις. Η πρώτη τους συνάντηση έγινε το 2000, στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Σύδνεϋ.

Το 2009 παντρεύτηκαν και την ίδια χρονιά γεννήθηκαν τα δίδυμα Myla και Charlene.

Η Kristi Yamaguchi και ο Bret Hedican κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού στην Φλόριντα, στις 24 Ιανουαρίου του 2007.

Η Kristi Yamaguchi κέρδισε χρυσό μετάλλιο στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Albertville, στην Γαλλία, το 1992. Εκεί συνάντησε τον παίχτη του χόκεϊ της ομάδας των ΗΠΑ, Bret Hedican. Παντρεύτηκαν τα Χριστούγεννα του 1998.

 

Ekaterina Gordeeva και Σεργκέι Grinkov. Το πιο γνωστό διεθνές ζευγάρι του καλλιτεχνικού πατινάζ που έχει βγει ποτέ. Ήταν και συνεργάτες στον πάγο από το 1981 και ζούσαν μαζί από το 1991. Ολυμπιονίκες το 1988 και το 1994 και τέσσερις φορές νικητές του παγκόσμιου πρωταθλήματος.

Ο Ilia Kulik (αριστερά) παντρεύτηκε την Ekaterina Gordeeva το 2002, επτά χρόνια μετά τον τραγικό θάνατο του συζύγου της Sergei Grinkov(δεξιά) ο οποίος πέθανε στην αγκαλιά της συζύγου του κατά την διάρκεια εμφάνισής τους στον πάγο, το 1995. Ήταν μόλις 28 ετών.

Βουκουρέστι: Ρουμανία, 27 Απριλίου 1996 – Το πασίγνωστο φιλί των νεόνυμφων τότε Bart Conner και Nadia Comaneci. Το 2006 έγιναν γονείς ενός αγοριού.

Η θρυλική και «δύσκολη» φωτογραφία τραβήχτηκε από τον Andrei Iliescu.

 

Μάρτιος 1957, Πράγα: Στη φωτογραφία η αθλήτρια της Τσεχοσλοβακίας Olga Fikotová, που κέρδισε το χρυσό στην δισκοβολία ,στην Ολυμπιάδα της Μελβούρνης το 1956 , με τον σύζυγό της, τον αμερικανό Hal Connolly, που έχει κερδίσει το χρυσό στη σφυροβολία.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε λίγο μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες, και χώρισαν το 1973. Η Olga Connolly έλαβε μέρος για τις ΗΠΑ σε όλα τα παιχνίδια μέχρι το 1972 , αλλά χωρίς να κερδίσει περισσότερα μετάλλια.

Πηγή:star.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ