2012-07-28 23:37:04
Φωτογραφία για Android 4.1 JB: Άσχημα νέα για τους κατόχους συσκευών της LG και Sony
Μπορεί το Android 4.1 Jelly Bean να έχει βγει εδώ και λίγο καιρό και κάποιοι τυχεροί χρήστες να το απολαμβάνουν αλλά δυστυχώς για κάποιους... άλλους δεν πρόκειται να το δουν επίσημα στη συσκευή τους.

Ο λόγος για δυο εταιρείες την Sony και την LG που με τις αποφάσεις τους κάνουν όσους τους προτίμησαν να δυσανασχετούν.

Ας αρχίσουμε με την LG η οποία μετά από τόσο καιρό και μετά από αλλεπάλληλες καθυστερήσεις δήλωσε ότι οι κάτοχοι LG Optimus 2X και LG Optimus Black οχι μόνο δεν θα πάρουν την αναβάθμιση σε Android 4.1 Jelly Bean αλλά ούτε καν θα αναβαθμιστούν σε Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Όπως είναι φυσικό πολλοί κάτοχοι των δυο συσκευών εξοργίστηκαν από η εταιρεία που τόσο καιρό τους κορόιδευε με φρούδες ελπίδες και δεν τους έλεγε ξεκάθαρα ότι θα αναβαθμιστούν σε Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Η άλλοι άτυχοι είναι οι κάτοχοι συσκευών Sony Xperia μοντέλων του 2011 που μπορεί να γλυκάθηκαν στην αρχή με το "παγωτάκι" αλλά από ότι φαίνεται στο τέλος θα τους μείνει πικρή γεύση αφού οι συσκευές τους δεν θα αναβαθμιστούν σε Android 4.1 Jelly Bean.

Όπως φαίνεται λοιπόν το fragmentation του Android συνεχίζεται για τα καλά και περιμένουμε πλέον να δούμε ποίες συσκευές τελικά θα αναβαθμιστούν σε Android 4.1 Jelly Bean.

www.technewz.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ