2012-07-28 23:38:38
Φωτογραφία για ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ : ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΟΑΤΕΣ
Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Νικόλας Δεληγιάννης, γράφει, στο Blog του "novasports.gr", τις σκέψεις και τις ελπίδες του για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου Αναλυτικά:

Γεια σας από τη βρετανική πρωτεύουσα

Έκτη μέρα παραμονής μας εδώ κι έχουμε προσαρμοστεί στο νέο περιβάλλον. Περνάμε ήρεμα τις ώρες με προπόνηση, ξεκούραση και ψυχαγωγία περιμένοντας την αυριανή πρεμιέρα με την Κροατία για τον 1ο όμιλο. Όσο πλησιάζουν οι μέρες για τον αγώνα κοιτάμε να ξεκουραζόμαστε κι όταν έχουμε ελεύθερες ώρες κάνουμε βόλτα στο χωριό. Είναι μικρό σχετικά και μπορείς να επισκεφτείς όλους τους χώρους σε λίγο χρονικό διάστημα. Να πας στην αίθουσα ψυχαγωγίας, στην πλατεία ή για έναν καφέ. Χαλαρώνουμε και συζητάμε και με άλλους αθλητές από άλλα σπορ.

Χτες έριξε ένα ψιλόβροχο. Έχει πέσει η θερμοκρασία όταν τις προηγούμενες ημέρες είχε πολλή ζέστη. Δεν ασχολούμαστε ιδιαίτερα με τον καιρό πάντως, αρκεί να μην αρπάξουμε κανένα κρύωμα.


Στο μεταξύ, πολλοί από μας αρχίσαμε να βάζουμε τα ρολόγια μας δύο ώρες μπροστά! Μας το πρότεινε ο προπονητής μας ο κύριος ʼντριτς, δεν είναι κάτι υποχρεωτικό, αλλά το είδαμε κι εμείς ως καλή ιδέα να κρατήσουμε στο ρολόι τις ελληνικές ώρες. Τα παιχνίδια είναι κυρίως πρωινά και θέλουμε να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένοι. Ο πρώτος μας αγώνας, που ανοίγει και το αγωνιστικό πρόγραμμα του τουρνουά, αρχίζει στις 10:00 τοπική, οπότε αν έχουμε ώρες Ελλάδας στα ρολόγια μας, κοιμηθούμε νωρίτερα και ξυπνήσουμε νωρίτερα, θα είναι ακόμα καλύτερα.

Όσον αφορά στα αγωνιστικά, θ’ αναφερθώ αρχικά μόνο στην πρεμιέρα με την Κροατία. Είναι πολύ καλή ομάδα και βρίσκεται στο ψηλότερο επίπεδο. Σίγουρα αρχίζουμε την προσπάθειά μας με διαφορετικούς στόχους, γιατί εμείς λέμε ότι το πρώτο βήμα είναι να μπούμε στην 8άδα και μετά θα κοιτάξουμε για ψηλότερα, ενώ αυτοί λένε από τώρα ότι θέλουν πολύ ψηλό πλασάρισμα. Οι πρεμιέρες πάντως, κρύβουν εκπλήξεις και στο πόλο και θέλω να πιστεύω ότι στον πρώτο αγώνα της διοργάνωσης θα είμαστε εμείς αυτοί που θα προκαλέσουν αίσθηση με νικηφόρο αποτέλεσμα. Για μας βέβαια, δεν θα είναι έκπληξη, αλλά ένα καλό αποτέλεσμα γιατί έχουμε δουλέψει σκληρά και ξέρουμε ότι μπορούμε να νικήσουμε. Θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε τα αδύνατα σημεία μας και να προβάλλουμε τα δυνατά, θα τα δώσουμε όλα για καλή αρχή και περιμένουμε με ανυπομονησία τον αγώνα!

Θέλω να πω τέλος ότι είναι μεγάλη τιμή προσωπικά η τέταρτη συμμετοχή μου σε Ολυμπιακούς Αγώνες και θέλω πραγματικά να βοηθήσω την εθνική ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Έχω αγωνία ν’ αρχίσουν τα ματς και να συμβάλλω από την πλευρά μου για καλά αποτελέσματα. Όλοι οι αθλητές, που βρίσκονται σε τέτοια θέση, θέλουν το καλύτερο για τα χρώματα της πατρίδας τους και ενδεχόμενη διάκριση της ομάδας μας, η οποία έχει δημιουργήσει ζηλευτή παράδοση ολυμπιακών συμμετοχών, θα με γεμίσει μεγάλη χαρά.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ