2012-08-06 17:42:33
Φωτογραφία για K.ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ : ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ
Από χθες κιόλας έχει κάνει γνωστή την απόφαση του ο Κώστας Σκανδαλίδης να μην ψηφίσει τα νέα μέτρα που θα περιλαμβάνουν και πάλι περικοπές σε μισθούς και συντάξεις. Μάλιστα, δεν απέκλεισε ακόμα και την αποχώρηση του από...το ΠΑΣΟΚ.

Έκπληξη μάλιστα προκαλεί η κατηγορηματικότητα με την οποία ο Κώστας Σκανδαλίδης εκφράζει τη διαφωνία του με τα νέα μέτρα στη χθεσινή κυριακάτικη Realnews :

'' Δεν είμαι καθόλου βέβαιος ότι ένα τέτοιο συνολικό πακέτο θα περάσει. Σε μια εποχή που οι βουλευτές λοιδορούνται, απαξιώνονται, ευτελίζονται, έχουν τη δύναμη για ακόμα μια φορά να μην είναι συνεπείς με όσα έλεγαν προεκλογικά στους ψηφοφόρους τους ; Πάντως, μέτρα με νέες δραματικές περικοπές σε χαμηλά εισοδήματα, μισθούς και συντάξεις εγώ δεν ψηφίζω ''.

Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τις τελευταίες μέρες ο Κώστας Σκανδαλίδης είναι ένας από εκείνους που εισηγούνται στον Ε. Βενιζέλο, όχι μόνο να έρθει σε ρήξη με την Τρόικα, αλλά και να αποχωρήσει από την κυβέρνηση. Πηγές αναφέρουν ότι σε πρόσφατη σύσκεψη με την ηγεσία του κόμματος εξέφρασε ανοιχτά την παραπάνω άποψη ότι δηλαδή το ΠΑΣΟΚ πρέπει να καταψηφίσει τα μέτρα και να αποχωρήσει και από την κυβέρνηση.
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ