2012-08-08 17:29:52
Φωτογραφία για Διαξιφισμοί Κεδίκογλου – ΣΥΡΙΖΑ με φόντο το Spiegel
Διαξιφισμούς μεταξύ του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου και του ΣΥΡΙΖΑ, προκάλεσε δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού «Der Spiegel», το οποίο κατέτασσε τον Αλέξη Τσίπρα στη λίστα με τους δέκα «πιο επικίνδυνους πολιτικούς στην Ευρώπη».

«Θα έπρεπε να προβληματιστούν στον ΣΥΡΙΖΑ», σχολίασε, ερωτηθείς σχετικά με το δημοσίευμα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε στην κρατική τηλεόραση. «Το μόνο που έχω να σχολιάσω είναι το «ντουέτο», γιατί πρώτος στη λίστα του Spiegel είναι –αν δεν κάνω λάθος- ο αρχηγός των Γερμανών Χριστιανοκοινωνιστών της Βαυαρίας, ο οποίος θέλει την Ελλάδα εκτός ευρώ «για τιμωρία» και δεύτερος είναι ο κύριος Τσίπρας ο οποίος έλεγε ότι «δεν είναι φετίχ το ευρώ». Νομίζω ότι ο κοινός παρανομαστής στη λίστα του Spiegel είναι αντιευρωπαϊστές ηγέτες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Από την μεριά του ο ΣΥΡΙΖΑ ανταπάντησε πως «ο λαός μας έχει πλέον καταλάβει πολύ καλά ποιος είναι ο πραγματικός κίνδυνος και ποιά η σωτηρία», συνιστώντας μάλιστα στον κυβερνητικό εκπρόσωπο «να σκέφτεται λογικά πριν τοποθετηθεί». «Όσο για τον κυβερνητικό εκπρόσωπο και την τριανδρία της καταστροφής που μας κυβερνά: Καλύτερα να σε φοβούνται παρά να σε λυπούνται», κατέληξε η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ