2012-08-11 19:56:04
Φωτογραφία για ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ!
Όπως είχε γράψει τις προηγούμενες ημέρες ο «Γαύρος» και σας είχαμε μεταφέρει, στη Superleague έκαναν σκέψεις για να δημιουργήσουν πρωτάθλημα Κ15 και αυτό γιατί η ΕΠΟ ήταν έτοιμη να φτιάξει για τη νέα σεζόν εθνική Παίδων και η Superleague, προκειμένου να ανέβει το επίπεδο και σε αυτή την ηλικία, σκεφτόταν τη δημιουργία ενός καινούργιου πρωταθλήματος, κάτι όμως που φαίνεται να εγκαταλείπεται ως σκέψη.

Από την άλλη όμως το σχέδιο αυτό της ΕΠΟ φαίνεται να υλοποιείται, καθώς ήδη άρχισαν οι πρώτες εργασίες για τη δημιουργία ενός νέου τμήματος στις εθνικές ομάδες. Συγκεκριμένα και σύμφωνα πάντα με το δηοσίευμα, το πλάνο του προπονητή της πρώτης ομάδας της Ελλάδας, Φερνάντο Σάντος, φαίνεται να προχωρά αφού έχουν αρχίσει οι προπονητές των εθνικών ομάδων να μιλούν με τους συλλόγους για τους πιτσιρικάδες που βρίσκονται στις ακαδημίες τους.

Ετσι, άνθρωποι της ΕΠΟ ήρθαν σε επικοινωνία με τους υπεύθυνους της ακαδημίας του Ολυμπιακού, ώστε να τους ενημερώσουν πως υπάρχουν ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν την Εθνική για να κληθούν στο καινούργιο τμήμα
. Πληροφορίες που επικαλείται το δημοσίευμα, αναφέρουν ότι η εθνική Παίδων ζήτησε συνολικά πέντε παίκτες από τους ερυθρόλευκους, οι οποίοι θα ενσωματωθούν στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα για τις όποιες αγωνιστικές υποχρεώσεις πρόκειται να προκύψουν τώρα στην αρχή. Ο λόγος για τους Νικολάου, Χρήστου, Μπέτσα, Κηπουρό και Κυρτζαλίδη. Οι πέντε αυτοί παίκτες είχαν ξεχωρίσει πέρυσι στην ακαδημία του Ολυμπιακού και για αυτό κλήθηκαν και από την Εθνική.

Βέβαια να σημειωθεί πως λεπτομέρειες σχετικά με το καινούργιο τμήμα που δημιουργεί η ΕΠΟ στις εθνικές ομάδες, δεν έχουν γίνει γνωστές. Δηλαδή μέχρι τώρα δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιος θα είναι ο προπονητής της Ελλάδας που θα αναλάβει αυτό το νέο τμήμα, κάτι το οποίο δεν αποκλείεται να γίνει γνωστό τις επόμενες ημέρες.

Παρ’ όλα αυτά όμως έχουν γίνει οι πρώτες επαφές για τις κλήσεις σε ποδοσφαιριστές που θα απαρτίζουν αρχικά την ομάδα, αφού όπως έγινε γνωστό πέντε παίκτες του Ολυμπιακού θα βρίσκονται στην εθνική Παίδων.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ