2012-03-17 11:38:03
Φωτογραφία για Ο Στίβεν Χόκιγκ guest στο «Big Bang Theory»
Ο κορυφαίος καθηγητής αστροφυσικής Στίβεν Χόκιγκ θα συμμετέχει στην αμερικανική κωμική σειρά «The Big Bang Theory» τον ερχόμενο μήνα.

Ο διάσημος φυσικός θα εμφανιστεί σε μια σκηνή με τον ήρωα της σειράς και «παράξενο» φυσικό, Σέλντον Κούπερ, που υποδύεται ο Τζιμ Πάρσονς.

Οι παραγωγοί ζήτησαν από τον Στίβεν Χόκιγκ, γνωστό από το βιβλίο του «το Χρονικό του Χρόνου» να εμφανιστεί στο σόου και στο παρελθόν, αλλά ο ίδιος ήταν πολύ άρρωστος για να λάβει μέρος. Έχει επίσης εμφανιστεί στις σειρές animation «The Simpsons» και «Futurama».

Ο Στίβεν Χόκιγκ πάσχει από ασθένεια στο κεντρικό νευρικό σύστημα, καθιστώντας τον ανίκανο να μιλήσει και εξαρτά την ομιλία του από πρόγραμμα του ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Πριν λίγες ημέρες έγινε 70 ετών, αλλά δεν μπόρεσε να συμμετάσχει σε εορτασμό για τα γενέθλιά του, εξαιτίας της ασθένειάς του.

Η σειρά «The Big Bang Theory» έχει ως πρωταγωνιστές τέσσερις νεαρούς επιστήμονες, με λίγο περίεργη κοινωνική συμπεριφορά. Το απόσπασμα με τον καθηγητή Χόκιγκ θα μεταδοθεί στις 5 Απριλίου στην Αμερική. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ