2012-08-13 23:44:34
Φωτογραφία για Λύσεις υπάρχουν…
Πώς το έλεγε ο Παπανδρέου; «Λεφτά υπάρχουν»… Αυτό, όμως, ήταν ένα παραμύθι. Αντιθέτως, φαίνεται να είναι αλήθεια ότι στον Παναθηναϊκό «λύσεις υπάρχουν».

Ο Φερέιρα έχει κάθε λόγο να τρίβει τα χέρια του με όσα βλέπει στην προετοιμασία, αλλά και με αυτά που είδε στα δυο επίσημα ματς με την Μάδεργουελ.

Και το λέμε αυτό με αφορμή την καλή εμφάνιση, κόντρα στην Ανόρθωση, των Φορναρόλι, Πίντο, Μπαρμπαρούση, όπως και του Τριανταφυλλόπουλου.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει κάνει πολλές μεταγραφές, ενώ έχει χάσει για μήνες, λόγω τραυματισμού τον κορυφαίο του παίκτη, τον Λέτο. Έφυγε, εξάλλου, και ο Νίνης. Παρά ταύτα ο Φερέιρα φαίνεται ότι αξιολογεί κι αναδεικνύει το ρόστερ με πολύ καλό τρόπο.

Δεν είναι, λοιπόν, μόνο ο Σισοκό που έχει κλέψει ως τώρα τις εντυπώσεις. Ούτε ότι ο Βελάσκες έχει γίνει βασικός αμέσως. Είναι και κάποια άλλα σημαντικά πράγματα που γίνονται.


Για παράδειγμα, ο Βιτόλο φαίνεται ότι φέτος θα είναι βασικός κι αναντικατάστατος, όταν πέρυσι δεν βοήθησε καθόλου. Επίσης, ορεξάτος δείχνει ο Μπουμσόνγκ. Παράλληλα, ο Χριστοδουλόπουλος που έχασε το μεγαλύτερο μέρος της περασμένης περιόδου είναι ανεβασμένος, ενώ ο Κατσουράνης θα μπει σιγά – σιγά κι αυτός στον ρυθμό. Ο Παναθηναϊκός, όμως, θα έχει από εδώ και πέρα βοήθειες και από τον Κουϊνσι.

Ναι, αλλά απόψε ο Φορναρόλι, ο Πίντο και ο Μπαρμπαρούσης έδειξαν ότι σιγά – σιγά θα προσφέρουν ακόμα περισσότερα. Παράλληλα είναι και οι μικροί. Ο Μαυρίας κερδίζει όλο και περισσότερο χρόνο, ο Φουρλάνος παίρνει ευκαιρίες από τον Φερέιρα, ο Τριανταφυλλόπουλος σήμερα είχε καλές τοποθετήσεις.

Ενώ, λοιπόν, το μπάτζετ του Παναθηναϊκού είναι περιορισμένο όλο αυτό το διάστημα και παρά το γεγονός ότι δεν έχει τον Λέτο, η ομάδα δείχνει να στέκεται μια χαρά. Και ο Φερέιρα να παίρνει το 100% των παικτών του. Επίσης, είδαμε κι απόψε ότι ο Παναθηναϊκός δίνει βαρύτητα στην ομοιογένεια και το ομαδικό παιχνίδι. Να υπάρχει, δηλαδή, αλληλοβοήθεια μεταξύ των ποδοσφαιριστών κι έτσι να καλύπτονται τα όποια αμυντικά κενά.

www.sportdog.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ