2012-08-13 23:53:26
Φωτογραφία για «ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΠΕ ΕΤΣΙ Ο ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ»
Σε... «θρίλερ» εξελίσσεται η υπόθεση της μεταγραφής του Πάμπλο Κοντρέρας, σύμφωνα με δημοσίευμα του "sentragoal.gr", καθώς όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, υπήρξε τοποθέτηση από άνθρωπο του περιβάλλοντος του Χιλιανού αμυντικού, σχετικά με τη δήλωση που είδε το φως της δημοσιότητας και με την οποία ο παίκτης τονίζει ότι θα μείνει στην Κόλο Κόλο.

«Η ακριβής δήλωση του Πάμπλο δεν είναι αυτή» έλεγαν αργά χθες βράδυ από το περιβάλλον του διεθνούς στόπερ και διευκρίνιζαν ότι ο Κοντρέρας είπε.

«Είναι πολύ καλό το πρότζεκτ της Κόλο Κόλο και γι' αυτό άλλωστε γύρισα στη Χιλή. Με τιμά όμως το ενδιαφέρον που δείχνει η καλύτερη ελληνική ομάδα που θα παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Επισημαίνουν δηλαδή από την πλευρά του παίκτη ότι ο διεθνής ποδοσφαιριστής δεν είπε ότι θα παραμείνει στην Κόλο Κόλο και ότι η μεταγραφή είναι ακόμα «ανοιχτή».

Όλα λοιπόν δείχνουν ότι την Τρίτη (14/8) θα υπάρξουν νέες επαφές ανάμεσα στους ανθρώπους του Ολυμπιακού και της ομάδας του Σαντιάγκο και ίσως τελικά ο παίκτης να φορέσει τα ερυθρόλευκα. Αυτή τη στιγμή όλα είναι ανοιχτά...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ