2012-08-16 19:45:05
Φωτογραφία για Η Βάνα ομολογεί ότι είναι 45 χρόνων
"Είμαι 45 χρονών και γερνάω όμορφα" δήλωσε με αφοπλιστική ειλικρίνεια η μοναδική Βάνα Μπάρμπα, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

Η εκρηκτική ηθοποιός έκανε την παραπάνω δήλωση με αφορμή την ερώτηση του δημοσιογράφου Γιάννη Βίτσα στο περιοδικό "ΕΓΩ", γιατί δεν κρύβει την ηλικία της, όπως άλλες κυρίες της σόουμπίζ.

"Και γιατί να το κάνω; Μια γυναίκα 45 χρονών είναι εξίσου ερωτική και γοητευτική. Είναι αστείες μερικές που προσπαθούν να το παίξουν γεροντομπεμπέκες. Βαρέθηκα πια τα κλισέ της "γκομενούλας" των 30. Το έκανα και τελείωσε".

Όμως, όπως εξομολογήθηκε, της είναι δύσκολο να γερνάει.

"Έρχονται καμιά φορά και μου λένε: "Πως ήσασταν, πως γίνατε". Πονάει η ψυχή μου όταν το ακούω. Ακόμη και η Φαίδρα, όταν ξύπνησε σήμερα το πρωί, μου είπε: "Πω πω μαμά, ο λαιμός σου είναι γεμάτος ρυτίδες (..) Τον χρόνο προσπαθώ να τον κάνω φίλο ή εραστή μου. Αν δεν του δείξω, όμως, και λίγο τα δόντια μου και πως δεν τον φοβάμαι, μετά όλη μου η ζωή θα καταστραφεί. Θα ζω με το παρελθόν μιας ωραίας γυναίκας".


Διαθέτει την αυτοπεποίθηση της 40άρας που νοιώθει το ίδιο σέξι, όπως στην ηλικία των 20 χρονών;

"Δεν αισθάνομαι σέξι, όπως σε εκείνη την ηλικία, που ουσιαστικά ήμουν "ζωάκι", ένα πλάσμα γεμάτο ερωτισμό. Σήμερα μια γυναίκα ανάμεσα στα 45-50 μοιάζει με την παλιά 35άρα. Ας πάνε οι άντρες με τις μικρότερες για τη δροσιά του κορμιού τους. Σε μια μεγαλύτερη γυναίκα, όμως, θα βρουν άλλα πράγματα. Έχω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση τώρα, γιατί όταν ήμουν μικρή δεν είχα την επίγνωση της ομορφιάς μου".

Ωστόσο, εννέα χρόνια μετά η Βάνα Μπάρμπα αναθεωρεί μια προκλητική της δήλωση, "ότι θα έκανε έρωτα με gay".

"Όχι, αυτό δεν το έχω κάνει ποτέ και ούτε θα το κάνω" τονίζει. "Το έχω αναθεωρήσει αυτό που είχα πει. Οι gay είναι οι καλύτερες φιλενάδες μου, τους αγαπώ και πιστεύω στη ρήση του Μάνου Χατζηδάκι πως δεν υπάρχουν gay ή straight. Η αγάπη δεν έχει να κάνει με φύλα".

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το πώς θα εξηγήσει στην Φαίδρα τέτοιου είδους προσωπικά ζητήματα όταν εκείνη μεγαλώσει και αν θα νοιώσει αμήχανα, η ηθοποιός δήλωσε:

"Κι εγώ ακόμη μαθαίνω σε αυτό το κομμάτι. Συμβουλεύομαι ανθρώπους για να δω τι μπορεί σε αυτή την ηλικία να κατανοήσει η Φαίδρα σε αυτά, αλλά και σε άλλα ζητήματα. Το μόνο που της λέω, είναι πάντα στη ζωή της να είναι αληθινή και να αγαπά τους αληθινούς ανθρώπους".
tuned.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ