2012-08-19 16:25:41
Φωτογραφία για ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΕΛΗ ΜΕ ΤΟ Νο1... ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ
Αργεί ακόμα η ημέρα που οι παίκτες της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού θα δώσουν το «παρών», αφού λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων οι διεθνείς θα ενσωματωθούν μετά τις 16 Σεπτεμβρίου.

Πάντως, την Τρίτη αναμένονται στην Ελλάδα αεροπορικώς ο Σερβομαυροβούνιος κεντρικός Μίλαν Γιούρισιτς και ο Σλοβένος ακραίος Γερνέϊ Ποτσότσνικ, ενώ, σύμφωνα με δημοσίευμα του "gavros.gr", οδικώς θα έρθει ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ και μία ημέρα αργότερα, την Τετάρτη, είναι προγραμματισμένη η άφιξη του Ελληνοαμερικανού κεντρικού Τζορτζ Παπαδόπουλου, ο οποίος είχε ένα θέμα με τη βίζα του, για αυτό και η μικρή καθυστέρηση. Όσοι είναι στη διάθεση του Δημήτρη Καζάζη θα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα ενεργοποιηθούν τα συμφωνητικά τους.

Παρόλο που δεν θα είναι εκεί στο πρώτο στάδιο, ο εκλεκτός της διοίκησης του Ολυμπιακού για αρχηγός τη νέα σεζόν φαίνεται πως είναι ο Κώστας Χριστοφιδέλης, με δεδομένη την 14ετή προϋπηρεσία του στους ερυθρόλευκους. Ο 35χρονος ακραίος αναμένεται να πάρει και τη φανέλα με το νούμερο 1.

Από εκεί και πέρα, ο Γιορντάνοφ θα πάρει το 11, ο Φιλίποφ θα κρατήσει το 7, όπως και πιθανότατα ο Κοκκινάκης το 9 και ο Σωτηρίου το 5.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τα γεγονότα στην Ύδρα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τα γεγονότα στην Ύδρα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ