2012-03-17 21:58:45
Φωτογραφία για ΑΕΚ: Επιστροφή στα.... ίδια
Μία ευχάριστη παρένθεση, ήταν για τους παίχτες της ΑΕΚ η επικράτηση επί του Παναθηναϊκού, την περασμένη εβδομάδα, και προσγείωσαν τον κόσμο της ομάδας πάλι στην πραγματικότητα Με τα προβλήματα στα ταμεία της ομάδας να είναι μεγάλα, οι παίχτες δεν έδειξαν το ίδιο πάθος με αυτό της περασμένης εβδομάδας, κόντρα στον Παναθηναϊκό, στην Τρίπολη, κόντρα στον Αστέρα.

Με γκολ του Λεονάρντο, τέσσερα λεπτά πριν τη λήξη, η ΑΕΚ έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας στο ματς με τον Αστέρα (1-1), που είχε προηγηθεί με το…μόνιμο σκόρερ του στα τελευταία ματς, Ναβάρο.

Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη συνέχισε την εκπληκτική πορεία που διαγράφει στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, έχοντας εκπληκτικά ποσοστά. Σε 10 αγώνες κατέγραψε απόψε μόλις τη δεύτερη ισοπαλία της, ενώ μετράει 8 νίκες! Η Ένωση από την πλευρά της με τον πόντο που απέσπασε παρέμεινε σε θέση ισχύος, όσον αφορά τη συμμετοχή της στα play off.

Στο πρώτο μέρος δεν παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο, με την ΑΕΚ να είχε περισσότερο τον έλεγχο του ματς, έστω κι αν οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ελέγξουν το ρυθμό με συνεχόμενο passing game.

Το γκολ του εξαιρετικού παίκτη, Ναβάρο, στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους άλλαξε την εικόνα του ματς. Ο Αστέρας με την ψυχολογία στα ύψη θα μπορούσε εάν ήταν πιο προσεκτικός να «καθαρίσει» νωρίτερα το ματς, αλλά η είσοδος του Κλωναρίδη αποδείχθηκε καθοριστική για τους «κιτρινόμαυρους», καθώς από δική του ενέργεια ο Βραζιλιάνος βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει το παιχνίδι. planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το νέο tattoo της Rihanna
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το νέο tattoo της Rihanna
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ