2012-08-22 18:22:04
Φωτογραφία για Στο νοσοκομείο δημοσιογράφος μετά από έντονη φραστική επίθεση δημάρχου
Σοβαρό φραστικό επεισόδιο σημειώθηκε σήμερα στο στρατόπεδο Ναυπλίου κατά την τελετή παράδοσης παραλαβής του νέου διοικητή του στρατοπέδου. Πρωταγωνιστής δήμαρχος μεγάλου δήμου της Αργολίδας και μια δημοσιογράφος.

Το επεισόδιο εξελίχθηκε μπροστά στα έκπληκτα μάτια παρευρισκόμενων στην τελετή του στρατοπέδου.Η φραστική επίθεση έγινε κατά το τέλος της εκδήλωσης όταν ο εν λόγο δήμαρχος άρχισε να εξυβρίζει την δημοσιογράφο με ανεπίτρεπτα λόγια και ανταλλάγησαν βαριές κουβέντες.

Το συμβάν από τις φωνές του αιρετού έγινε αντιληπτό στον κόσμο που εκείνη την ώρα αποχωρούσε από το στρατόπεδο. Η δημοσιογράφος μετά την επίθεση ένιωσε δυσφορία και ζήτησε την βοήθεια γιατρού του νοσοκομείου Ναυπλίου όπου βρίσκετε μέχρι αυτή την στιγμή σε κατάσταση έντονης σύγχυσης με ανεβασμένους παλμούς και ο γιατρός που την εξέτασε έκρινε πως πρέπει να παραμείνει στο νοσοκομείο μέχρι να δράσουν τα ηρεμιστικά που της χορήγησαν.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί της διαπιστώσαμε πως πραγματικά είναι πολύ ταραγμένη από την εξύβριση την οποία υπέστη.

parapolitikaargolida.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ