2012-03-18 11:19:03
Φωτογραφία για Η δύναμη της αγάπης-Με ένα «σε αγαπώ» ξανάδωσε ζωή στη νεκρή γυναίκα του
Πρόκειται για μια συγκλονιστική ιστορία που αποδεικνύει πόσο μεγάλη δύναμη έχει η αγάπη, το μυαλό και η ψυχή του ανθρώπου, που αν πιστεύει κάτι, μπορεί να κατευθύνει μια κατάσταση όπως επιθυμεί και να κάνει όσα φαντάζουν αδύνατα να πραγματοποιηθούν.

Η 49 χρονη Lorna Baillie από τη Σκωτία υπέστη καρδιακή προσβολή. Για τους γιατρούς ήταν νεκρή. Όμως ο σύζυγος  της, κατάφερε να την επαναφέρει στη ζωή, ψιθυρίζοντάς της «σ’αγαπώ».

Οι γιατροί προσπαθούσαν επί τρεις ώρες να την επαναφέρουν, χωρίς κανένα αποτέλεσμα και μετά την ολοκλήρωση των προσπαθειών τους, θεωρούσαν τη γυναίκα «τεχνικά νεκρή», καθώς το μόνο που την κρατούσε στη ζωή ήταν ηλεκτρικά σοκ και τεχνητές δόσεις αδρεναλίνης.

Όμως η δύναμη των συναισθημάτων και η πίστη του άντρα και των παιδιών της υπερέβη τους φυσικούς νόμους. Μόλις ο σύζυγός της έσκυψε στο αφτί και της ψιθύρισε, «Lorna σ’ αγαπώ, σε παρακαλώ, γύρνα πίσω», η γυναίκα άρχισε σιγά σιγά να αποκτά το φυσιολογικό της χρώμα.

Η νοσοκόμα που την επέβλεπε υποστήριξε ότι αυτό ήταν απλά μια παρενέργεια της έκτακτης θεραπείας, που ακολούθησαν οι γιατροί.

Διαβάστε το άρθρο ολοκληρωμένο, εδώ... Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ