2012-08-31 17:39:32
Φωτογραφία για «Δε θα κάνουμε πίσω με το financial fair play»
Αποφασισμένος να συνεχίσει να τηρεί η ΟΥΕΦΑ την πολιτική του financial fair play παρουσιάστηκε ο Πλατινί σε συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε στο Μονακό Ο πρόεδρος της UEFA Μισέλ Πλατινί,   δήλωσε ότι το financial fair play είχε την ομόφωνη συγκατάθεσηόλων των άμεσα ενδιαφερόμενων , πράγμα που σήμαινε ότι η UEFA λάμβανεi σημαντική υποστήριξη στην προσπάθειά της να φέρει την οικονομική ευημερία στο ποδόσφαιρο και τον περιορισμόοι οικονομικές υπερβολές των τελευταίων χρόνων: «Επαναλαμβάνω ότι ποτέ δε θα κάνουμε πίσω. Πήραμε την απόφαση να εισαγάγουμε το financial fair play  πριν από μερικά χρόνιαμε την ομόφωνη υποστήριξη όλων των ευρωπαϊκών συλλόγων, των Εθνικών Ενώσεων και των πολιτικών. Αυτό είναι κάτι που είναι πολύ θετικό, και θα συνεχίσουμε."

Οι κύριοι στόχοι τηςοικονομικής fair play είναι να εισαγάγει περισσότερη πειθαρχία και ορθολογισμό στις ευρωπαϊκές ομάδες,  να ενθαρρύνει τις ομάδες να μην ξοδεύουν περισσότερα από όσα κερδίζουν, να διευθετούν τις υποχρεώσεις τους εγκαίρως,   και να προστατεύσει τη μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα της ΟΥΕΦΑ.


Στην συνέντευξη Τύπου παρουσιάστηκαν και στοιχεία που δείχνουν το «συμμάζεμα» που έχει γίνει.  237 σύλλογοιελέγχθηκαν για ληξιπρόθεσμες οφειλές,  μέχρι το τέλος τουΙουνίου. Υπήρξε 47%μείωση των ποσών που οφείλονται στους εργαζόμενους, τους κοινωνικούς τους φορείς σε σύγκριση με την  30 Ιουνίου 2011, Επίσης 36 εκατομμύρια ευρώ  είχαν καταβληθεί από τους συλλόγουςεντός δύο εβδομάδων πριν από την υποβολήτων εγγράφων στην UEFA.
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ