2012-09-01 23:40:40
Φωτογραφία για Ψηλά το κεφάλι...
Λίγο πριν επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη η αποστολή του ΠΑΟΚ, χθες το απόγευμα, ο Γλύκος μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου και έδωσε την δική του άποψη για το τι πήγε στραβά το βράδυ της Πέμπτης: «Ηταν δύσκολο παιχνίδι και το ξέραμε. Μπήκαμε στο γήπεδο και μείναμε πίσω περιμένοντας τον αντίπαλο. Δεν θέλαμε να δεχτούμε γκολ, έτσι ώστε στο δεύτερο ημίχρονο να αλλάζαμε την τακτική μας και να διεκδικούσαμε το τέρμα που θα μας έδινε άλλον αέρα. Εγινε αυτό που έγινε μέχρι την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου και μετά ήρθε το τρίτο γκολ στο τέλος. Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι. Αλλιώς τα σχεδιάσαμε, αλλιώς τα περιμέναμε, δεν ήρθαν όμως έτσι τα πράγματα και τώρα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Ακολουθούν ματς πρωταθλήματος, στα οποία πρέπει να είμαστε σοβαροί και αποφασισμένοι ώστε να παραμείνουμε ψηλά στη βαθμολογία».

Είστε μία νέα ομάδα. Πώς περιμένεις να αντιδράσετε σε αυτόν τον αποκλεισμό;

«Πρέπει να έχουμε ψηλά το κεφάλι. Πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα και να πάμε τώρα στην Αθήνα να παίξουμε με τον Ατρόμητο για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Λογικά έχεις ένα αντιφατικό συναίσθημα μετά τον αποκλεισμό, αλλά και τώρα που έμαθες ότι κλήθηκες στην Εθνική ομάδα. Πώς το βλέπεις;

«Σίγουρα όταν το άκουσα, μου φάνηκε σαν ψέμα. Δεν το πίστευα. Μέσα στη στενοχώρια μου ήρθε αυτό το ευχάριστο νέο, που πραγματικά θέλω να πω ότι είναι μεγάλη μου τιμή. Είναι μία δικαίωση των προσπαθειών μου εδώ και χρόνια, της δουλειάς μου, αλλά και της υπομονής που έκανα στον χώρο. Είμαι χαρούμενος γι' αυτό».
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ