2012-09-02 05:00:08
Φωτογραφία για VIDEO: Όλο το διαδίκτυο γελάει με την...καρέκλα του Κλιντ Ίστγουντ
Ο Μιτ Ρόμνεϊ πήρε το πολυπόθητο Προεδρικό χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων, όμως ο "Βρώμικος Χάρι" ήταν εκείνος που έκλεψε την παράσταση με την παραληρηματική επίθεση του εναντίον της... άδειας καρέκλας του Μπαράκ Ομπάμα η οποία βρισκόταν δίπλα του.

Τα παραπάνω έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια του συνεδρίου των Ρεπουμπλικάνων στην Τάμπα. Ο Κλιντ Ίστγουντ επιλέχθηκε για να μιλήσει πριν τον Μιτ Ρόμνεϊ , σε μια εμφάνιση έκπληξη. Αυτό που όμως πραγματικά δεν περίμενε κανείς, ήταν ο "διάλογος" του με το "φάντασμα" του Ομπάμα, κάτι που ενθουσίασε μεν τους οπαδούς του κόμματος, προκάλεσε δε σωρεία αποδοκιμασιών και χιουμοριστικών σχολίων στο Twitter.

Κατά τη διάρκεια μάλιστα του λόγου του, ο ίδιος ήταν εντελώς ασυνάρτητος, περνώντας από το ένα θέμα στο άλλο, όπως για παράδειγμα, από την κατάσταση της οικονομίας στον πόλεμο στο Αφγανιστάν και στο αμερικανικό κέντρο κράτησης στο Γκουαντάναμο.


Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Ίστγουντ ανέφερε πως δεν πίστεψε "ποτέ ότι είναι καλή ιδέα οι δικηγόροι να γίνονται πρόεδροι", προφανώς αγνοώντας ότι ο Ρόμνεϊ έχει πτυχίο στα νομικά...

Το Twitter "κάηκε"

Στο λογαριασμό του ίδιου του Ομπάμα στο Twitter αναρτήθηκε μια φωτογραφία του Ομπάμα να κάθεται στην προεδρική καρέκλα με την ετικέτα (caption) "Ο Πρόεδρος" και το εξής σχόλιο: "Αυτή η θέση είναι πιασμένη". Λογικό ήταν το διαδίκτυο να κατακλυστεί από άδειες καρέκλες...

"Τι στο καλό είναι ΑΥΤΟ;", έγραψε στο Twitter ο ανώτερος σύμβουλος της προεκλογικής εκστρατείας του Ομπάμα Ντέιβιντ Άξελροντ.

"Μια μεγάλη βραδιά για τον Μιτ Ρόμνεϊ μόλις εκτροχιάστηκε από τον Κλιντ Ίστγουντ. Ήταν άσχημο", έγραψε στο Twitter ο Τζο Σκάρμπορο πρώην βουλευτής του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος που είναι τώρα σχολιαστής στο MSNBC.

Ο Κλιντ, ο ήρωας μου, βγήκε αξιολύπητος και θλιβερός", ανέφερε σε μήνυμά του στο Twitter ο θρυλικός κριτικός κινηματογράφου του Σικάγο Ρόμπερτ Έμπερτ. "Δεν χρειαζόταν να το κάνει αυτό στον εαυτό του".

Ακόμα και ο πρώην σύμβουλος του Ρόμνεϊ, ο Μάικ Μέρφι, έγραψε στο Twitter: "Σημείωση: οι ηθοποιοί χρειάζονται σενάριο", αποδοκιμάζοντας τον μονόλογο του Ίστγουντ.

Ένα από τα Tweets που ξεχώρισαν, ανέφερε: "Σεβασμός στον Κλιντ. Στα 82 του κατάφερε να "καταλάβει" το Twitter". Άλλο ανέφερε: "Βαριέμαι σήμερα στο γραφείο. Μάλλον πρέπει να βάλω πλάι μου μια άδεια καρέκλα για να τσακωθώ μαζί της".

Και ακόμα ένα: "Στα 82 της η γιαγιά μου δε θυμόταν καν ποιος είμαι. Κλιντ κάνε ένα διάλειμμα", αλλά και "Ο Κλιντ με κάνει περήφανη για την ύπαρξη του Ίντερνετ".

   

O Ίστγουντ και η καρέκλα του στο Instagram

Ίστγουντ και πολιτική

Να σημειωθεί ότι ο Ίστγουντ, υπήρξε υποστηρικτής του Δημοκρατικού κόμματος επί σειρά ετών, αλλά στην εκλογική αναμέτρηση του 2008 είχε υποστηρίξει τον ρεπουμπλικάνο, Τζον Μακέιν, ενώ πρόσφατα τάχθηκε ανοιχτά υπέρ του Ρόμνεϊ.

Ο ίδιος δεν είναι ξένος προς την πολιτική, καθώς υπηρέτησε ως δήμαρχος της πόλης Κάρμελ στην Καλιφόρνια τη διετία 1986-88.
news247
24wro
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ