2012-09-02 11:47:12
Φωτογραφία για ΓΕΡΑ ΣΤΗΝ  «ΠΡΩΤΗ» ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2 ΣΤΑ 2!
Ο Ολυμπιακός θέλει να εκμεταλλευτεί την γκέλα του Παναθηναϊκού, καλούμενος να κάνει το «δύο στα δύο» στο πρωτάθλημα κόντρα στον Λεβαδειακό και να αυξήσει από τώρα στο +4 τη διαφορά από τους «πράσινους» (20:30, Novasports 1).

Οι ερυθρόλευκοι μπορούν από νωρίς να αποκτήσουν βαθμολογικό προβάδισμα και να γίνουν το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τίτλου, ο οποίος θα είναι ο 40ος στην ιστορία του συλλόγου. Σήμερα οι νταμπλούχοι Ελλάδας δίνουν το πρώτο τους επίσημο ματς μέσα στην έδρα τους και θέλουν να προσφέρουν θέαμα και γκολ στους οπαδούς τους που θα βρεθούν στο "Ναό".

Οι παίκτες του Λεονάρντο Ζαρντίμ θα έχουν τη στήριξη του δωδέκατου «συμπαίκτη» τους και θα προσπαθήσουν να τον ευχαριστήσουν, πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.

Εν τω μεταξύ, ο Πορτογάλος τεχνικός ενημέρωσε και τους παίκτες του ότι η ομάδα δεν θα κινηθεί για την απόκτηση άλλου ποδοσφαιριστή, λέγοντας τους: «Εμείς που είμαστε εδώ θα συνεχίσουμε όλη τη χρονιά. Σας πιστεύω, σας έχω εμπιστοσύνη και μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας και να πάρουμε το νταμπλ. Να δώσετε όλοι τον καλύτερό σας εαυτό και να αποδείξουμε πως δεν χρειαζόμαστε καμία ενίσχυση σα μέσα της χρονιάς»!


Όσον αφορά το αρχικό σχήμα των νταμπλούχων Ελλάδας, αυτό θα έχει μόνο μία αλλαγή σε σχέση με την πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας (ο Παπάζογλου στη θέση του τραυματία Κοντρέρας).

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια του Θρύλου θα βρίσκεται ο Κάρολ, ο οποίος μπροστά του θα έχει - από δεξιά προς αριστερά - τους Τοροσίδη, Παπάζογλου, Σιόβα και Χολέμπας. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Μοντέστο και Μανιάτης. Την τριπλέτα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Αμπντούν, Ιμπαγάσα και Μασάντο. Μοναδικός προωθημένος ο Τζειμπούρ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Μανωλάς, Γκρέκο, Φουστέρ, Φετφατζίδης, Φέισα, Μήτρογλου και Πάντελιτς.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Κοντρέρας και Παπαδόπουλος, ο ανέτοιμος Τάτος και για λόγους τακτικής οι Βλαχοδήμος, Ντιόγο, Ζαραδούκας και Λυκογιάννης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ