2012-09-02 14:25:03
Φωτογραφία για Σκληρή κόντρα Κουβέλη-Μιχελογιαννάκη
Ανέβασε τους τόνους στην κοινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Εκτελεστικής Γραμματείας της Δημοκρατικής Αριστεράς, η οποία ολοκληρώθηκε τις πρώτες πρωϊνές ώρες σήμερα ο Ηρακλειώτης βουλευτής Γιάννης Μιχελογιαννάκης

Με αφορμή τα νέα μέτρα που η κυβέρνηση προτείνει και ζητά να ψηφιστούν από τα κόμματα που την στηρίζουν , ο κ. Μιχελογιαννάκης εμφανίστηκε, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cretalive ξεκάθαρα αντίθετος , επισημαίνοντας , μεταξύ άλλων ότι "νέα οριζόντια μέτρα δεν πρόκειται να υπερψηφίσει".

"Δεν υπάρχει κράτος που να μπορεί να εισπράξει" , είπε, σύμφωνα με τις πληροφορίες ο κ. Μιχελογιαννάκης απευθυνόμενος στον πρόεδρο της ΔΗΜ.ΑΡ . "Κάθε φορά μετράμε έσοδα και έξοδα, αυτά δεν είναι μέτρα", υπογράμμισε ο ίδιος και αναρρωτήθηκε "που είναι τα 2,7 δις ευρώ που εισπράξαμε από τη φοροδιαφυγή, όπως προέβλεπε το μνημόνιο;. Ούτε αυτό το επάρατο μνημόνιο δεν εφαρμόσαμε".


Ο Ηρακλειώτης βουλευτής ανέβασε ακόμα περισσότερο τους τόνους, λέγοντας "Πρόεδρε πρέπει να σταματήσουμε να κοροϊδεύουμε τον κόσμο. Ότι εισπράτεται πάει στον Ειδικό Λογαριασμό Αποπληρωμής του χρέους, δεν μένει τίποτε στην Ελλάδα"

Ο κ. Μιχελογιαννάκης αφού επανέλαβε τις προτάσεις του για την εξεύρεση των 11,5 δις ευρώ που απαιτεί η τρόικα, τόνισε ότι ο λαός δεν αντέχει άλλες θυσίες.

Η συζήτηση, σύμφωνα με τις πληροφορίες έγινε σε ιδιαίτερα φορτισμένη συγκινησιακά ατμόσφαιρα, με τον κ. Κουβέλη πάντως να δείχνει ότι δεν επιθυμεί να τραβήξει την κόντρα και απευθυνόμενος στον βουλευτή να λέει "Κάνε αυτό που νομίζεις σωστό".

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο ίδιος σκέφτεται να μη θέσει θέμα κομματικής πειθαρχίας στου βουλευτές του.
cretalive.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ