2012-09-02 14:27:03
Φωτογραφία για Στη ''μάχη'' για Ντελ Πιέρο και η Σαουθάμπτον
Ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο είναι έτοιμος για τις τελικές συζητήσεις με τους ανθρώπους της Σίντνεϊ, την ώρα όμως που η Σαουθάμπτον εμφανίζεται διατεθειμένη να τον αρπάξει μέσα από τα χέρια των Αυστραλών.

Οι άνθρωποι της αυστραλιανής Σίντνεϊ αναμένεται να βρεθούν στο Τορίνο τη Δευτέρα (3/9) για τον τελευταίο γύρο συζητήσεων με τον αδερφό και μάνατζερ του Ντελ Πιέρο, Στέφανο, όμως σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ στο προσκήνιο για την απόκτηση του "Αλέ" έχει έρθει και πρόταση από την Πρέμιερ Λιγκ.

Συγκεκριμένα από τη Σαουθάμπτον, με τους νεοφώτιστους στην Πρέμιερ Λιγκ να επιθυμούν να κάνουν το "κόλπο γκρόσο" στις... καθυστερήσεις των μεταγραφών (οι ελεύθεροι παίκτες μπορούν μέχρι τις 15 Ιανουαρίου να υπογράψουν σε κάποια ομάδα) υπογράφοντας με τον κορυφαίο σκόρερ στην ιστορία της Γιουβέντους.

Το ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα αναφέρει πως οι "άγιοι" έχουν έτοιμη πρόταση για διετές συμβόλαιο στον 38άχρονο άσο, με ετήσιες απολαβές που θα φτάνουν το 1.000.000 ευρώ.

Η παρουσία του Ιταλοελβετού Νίκολα Κορτέζε στον προεδρικό θώκο της Σαουθάμπτον ενδέχεται να παίξει και αυτή το ρόλο της στη συγκεκριμένη υπόθεση, με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης να προσθέτουν ότι πέρα από τις Σίντνεϊ και Σαουθάμπτον εξακολουθούν να έχουν ελπίδες (σαφώς λιγότερες) και οι Σέλτικ, Μπράγκα και Σιόν.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ