2012-09-02 14:30:50
Φωτογραφία για Σενάρια για τρελή συμφωνία Τσέλσι-Ατλέτικο για Φαλκάο!
Η Τσέλσι τινάζει τη μπάνκα στον αέρα για τον Ρανταμέλ Φαλκάο Γκαρσία, με πηγές από τη Λατινική Αμερική να αποκαλύπτουν πως οι "μπλε" υπέγραψαν προσύμφωνο με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Το βράδυ της Παρασκευής ο Φαλκάο είχε μετατρέψει σε εφιάλτη τη συμμετοχή της Τσέλσι στο Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ με το χατ-τρικ που σημείωσε για την Ατλέτικο μέσα σε ένα ημίχρονο (4-1 το τελικό σκορ), δεν αποκλείεται όμως σε μερικούς μήνες από τώρα οι φίλοι των Λονδρέζων να πίνουν νερό στο όνομά του.

Και αυτό γιατί όπως αποκαλύπτει η "Daily Mail" σημερινό της δημοσίευμα "δημοσιεύματα στη Λατινική Αμερική κάνουν λόγο για προσύμφωνο μεταξύ της Ατλέτικο Μαδρίτης και της Τσέλσι έναντι του ποσού των 48.000.000 λιρών, ήτοι περίπου 60.000.000 ευρώ.

Τα ίδιο μέσα υποστηρίζουν πως η συμφωνία των δύο ομάδων θα ενεργοποιηθεί από τον ερχόμενο Ιανουάριο, με τους "ροχιμπλάνκος" να υποχρεώνονται να παραχωρήσουν τον Κολομβιανό σούπερ σταρ λόγω των μεγάλων οικονομικών προβλημάτων που βαραίνουν τον σύλλογο και τον μάνατζερ του παίκτη, Ζόρζε Μέντες, να φέρεται να λειτουργεί και ως ο υπεύθυνος για τις μεταγραφές στους Λονδρέζους.

Να σημειωθεί ότι ο 26άχρονος επιθετικός έχει ήδη βρει το δρόμο προς τα δίχτυα 6 φορές στα τρία πρώτα επίσημα ματς της σεζόν (δύο χατ-τρικ μέσα σε τέσσερις ημέρες κόντρα σε Μπιλμπάο και Τσέλσι) ενώ πέρυσι ήταν ο τρίτος σκόρερ της La Liga, πίσω μόνο από τους Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Αποδεκατισμένος ο ΠΑΟΚ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Αποδεκατισμένος ο ΠΑΟΚ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ