2012-09-02 14:33:02
Φωτογραφία για Δεν τα κατάφερε ο 37χρονος που είχε ακρωτηριαστεί από δυναμίτη
Δεν τα κατάφερε ο 37 χρονος απο την Μανωλάδα που είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά την προηγούμενη Κυριακή όταν στα βαφτίσια της ανηψιάς του έσκασε στα χέρια του αυτοσχέδιος δυναμίτης.

Παρα τις προσπάθειες των γιατρών για μια εβδομάδα ο άτυχος 37 χρονος δεν τα κατάφερε και κάτέληξε το Σάββατο το απόγευμα στο Πανεπιστημιακό νονοκομείο του Ρίου.

Τι είχε συμβεί...

Κυριακή 26/8

Σε τραγωδία μετατράπηκαν βαφτίσια στην περιοχή της Μανολάδας, όταν αυτοσχέδιος δυναμίτης έσκασε στα χέρια του 37χρονου θείου της νεοφώτιστης, με αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό του. Ο 37χρονος διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείου του Ρίου, στην Πάτρα, ακρωτηριασμένος και με σοβαρότατα τραύματα στο πάνω μέρος του σώματός του, αλλά έχοντας τις αισθήσεις του!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ήταν περίπου στις 9 το βράδυ όταν γινόταν το γλέντι για τα βαφτίσια στη Μανολάδα, όταν ο 37χρονος επιχείρησε να ανάψει έναν αυτοσχέδιο δυναμίτη. Στην προσπάθειά του όμως, ο δυναμίτης έσκασε στα χέρια του. Από την έκρηξη ο άτυχος 37χρονος έχασε και τα δύο του χέρια από τον καρπό, ενώ από το ωστικό κύμα, υπέστη σοβαρά τραύματα και εγκαύματα στο πάνω μέρος του σώματός του.

Ο 37χρονος μεταφέρθηκε αμέσως στο Νοσοκομείο της Βάρδας με τους γιατρούς να δίνουν μάχη να τον κρατήσουν στη ζωή, ενώ μέσα σε λίγα λεπτά ξεκίνησε η διακομιδή του για το Νοσοκομείο του Ρίου στην Πάτρα.

patrisnews.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ