2012-09-03 11:11:07
Φωτογραφία για ΒΕΝΓΚΕΡ : ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Ο Αρσέν Βενγκέρ εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την πρώτη νίκη της Άρσεναλ στη Πρέμιερ Λιγκ στο «Άνφιλντ» απέναντι στη Λίβερπουλ με 2-0, αλλά ζήτησε από τους παίκτες του να παρουσιαστούν στη συνέχεια ακόμα καλύτεροι και αποτελεσματικοί!

Ο προπονητής των «κανονιέρηδων», αντιπάλων του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ, μίλησε με τα καλύτερα λόγια και για τα νέα αποκτήματα της ομάδας του.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την απόδοσή μας, τόσο επιθετικά, όσο και αμυντικά. Είχαμε μία πολύ πειστική εικόνα ως ομάδα. Ήμασταν πολύ συμπαγείς σήμερα και κυριαρχήσαμε στο χώρο του κέντρου. Εξακολουθώ να πιστεύω πως η Λίβερπουλ είναι καλή ομάδα κι αυτό δίνει μεγαλύτερη αξία στη νίκη μας. Παιχνίδι με παιχνίδι θα είμαστε και πιο αποτελεσματικοί», δήλωσε, αρχικά ο Αρσέν Βενγκέρ, μετά τον θρίαμβο της Άρσεναλ στο Λίβερπουλ.

Στη συνέχεια, ο Αλσατός τεχνικός εγκωμίασε τους νέους παίκτες του λέγοντας: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τον Καθόρλα, τον Ποντόλσκι και τον Ζιρού. Είναι πρόκληση για κάθε παίκτη όταν έρχεται σε μια ομάδα σαν την Άρσεναλ. Ο κόσμος έχει δει πολλούς σπουδαίους παίκτες να αγωνίζονται με τη φανέλα της και πιστεύω πως τα νέα μας αποκτήματα θα πείσουν τους φιλάθλους πως είναι αρκετά καλοί ποδοσφαιριστές για να αγωνίζονται στην ομάδα μας».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ