2012-09-03 12:30:05
Φωτογραφία για Ο... κίτρινος Παναθηναϊκός!
Ο Παναθηναϊκός διαμαρτύρεται για την διαιτησία και όπως παρουσιάζει το gazzetta.gr, οι πράσινοι μετρούν 9 κίτρινες και μια κόκκινη κάρτα, όταν ο Ολυμπιακός έχει μόλις μια κίτρινη.

Το τριφύλλι διαμαρτύρεται για τον διαιτητή της πρεμιέρας με τον Λεβαδειακό, Γιώργο Κομίνη που έβγαζε συνεχώς κίτρινες κάρτες στους παίκτες του Ζεσουάλδο Φερέιρα, αλλά και από τον Δασκαλόπουλο, ο οποίος σε ελάχιστα δευτερόλεπτα απέβαλλε τον Κώστα Κατσουράνη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ, με τον αρχηγό του Παναθηναϊκού να κινδυνεύει με τιμωρία έξι αγωνιστικών.

Τα στατιστικά μπορεί να μην λένε πάντα την αλήθεια, αλλά στον Παναθηναϊκό βλέπουν ότι έχουν πολύ διαφορετική αντιμετώπιση από την διαιτησία σε σχέση με τον Ολυμπιακό και αυτό αποδεικνύουν οι κάρτες που έχουν αντικρίσει οι δύο «αιώνιοι».

Οι πράσινοι μόλις σε δύο ματς έχουν δει την κίτρινη κάρτα εννιά φορές, ενώ την κόκκινη μια. Αξιοσημείωτο είναι πως σε αυτές τις δύο αναμετρήσεις ο Παναθηναϊκός δεν είχε κάποιο παιχνίδι με χαρακτήρα ντέρμπι, αλλά έπαιξε με το Λεβαδειακό στη Βοιωτία και με τον ΠΑΣ στο ΟΑΚΑ.


Το τριφύλλι δέχτηκε τέσσερις κίτρινες κάρτες (Χριστοδουλόπουλος, Μαρίνος, Πετρόπουλος και Σεϊταρίδης) στη Λειβαδιά και άλλες πέντε (Φορναρόλι, Βιτόλο, Σεϊταρίδης και δύο ο Κατσουράνης) κόντρα στους Ηπειρώτες στην Αθήνα.

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός σε δύο αγώνες έχει δει μόλις έναν παίκτη του να κιτρινίζετε και αυτός ήταν ο Σιόβας στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό επειδή τράβηξε αντίπαλο από την φανέλα. Αν μη τι άλλο, στον Παναθηναϊκό δεν μπορούν να καταλάβουν πως οι δικοί τους παίκτες παίρνουν κίτρινη κάρτα για πλάκα και στους Πειραιώτες δεν βγαίνουν από τους διαιτητές.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ