2012-09-03 16:00:03
Φωτογραφία για Ελλειψη σοβαρότητητας καταλογίζει στον Μπαγίς η Λευκωσία
Έλλειψη σοβαρότητας καταλογίζει η κυβέρνηση στον επικεφαλής των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Άγκυρας, Εγκεμέν Μπαγίς και στην τουρκική κυβέρνηση με αφορμή τοποθετήσεις για τον αγώνα Φενέρ Μπαχτσέ - ΑΕΛ στην Τουρκία. Καλεί ακόμη τον Τουρκοκύπριο ηγέτη να παρακολουθήσει τον αγώνα που θα διεξαχθεί στη Λευκωσία, ως πολίτης της Κυπριακής Δημοκρατίας στην πατρίδα του μαζί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Σε γραπτή δήλωση ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέφανος Στεφάνου, αναφέρει ότι «ο κ. Μπαγίς προσπαθεί να εντυπωσιάσει απευθύνοντας με ειρωνεία μια μη σοβαρή πρόσκληση για ένα ποδοσφαιρικό αγώνα», προσθέτοντας ότι «αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα από ένα υπουργό και αν τα υιοθετεί η τουρκική πολιτική, τότε αντιμετωπίζει πρόβλημα έλλειψης σοβαρότητας».

«Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας δεν ζήτησε να μεταβεί στην Τουρκία για να "φάει ψάρι στο Βόσπορο", όπως γράφτηκε, αλλά για να συναντήσει την τουρκική ηγεσία και να αναπτύξει το όραμά του για τη λύση του Κυπριακού. Ο κ. Έρογλου, αν το επιθυμεί, μπορεί να παρακολουθήσει τον αγώνα ΑΕΛ - Φενέρ Μπαχτσέ που θα διεξαχθεί στην Κύπρο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο κ.΄Ερογλου μπορούν να το παρακολουθήσουν μαζί στην πατρίδα τους ως πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας», αναφέρει στην γραπτή του δήλωση ο κ. Στεφάνου.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ