2012-09-03 16:04:04
Φωτογραφία για Βρήκε στη σκούπα το εσώρουχο της ερωμένης
Ανακάλυψε ότι την απατούσε όταν βρήκε μέσα στη ηλεκτρική σκούπα ένα κόκκινο στρινγκ που δεν της άνηκε! Πληγωμένη και συνάμα τσαντισμένη με τον φίλο της είναι η 32χρονη Βρετανίδα Melissa Smeaton η οποία έπιασε στα πράσα τον 34χρονο φίλο της Richard Antony... με τη βοήθεια μιας ηλεκτρικής σκούπας.

Όλα ξεκίνησαν όταν διαπίστωσε ότι η σκούπα δεν ρουφούσε καλά. Όπως αναφέρει η Βρετανική Daily Mail, η 34χρονη αποφάσισε να την πάει για επισκευή σε ένα τοπικό κατάστημα. Ο τεχνικός καθώς την καθάριζε βρήκε ένα κόκκινο στρινγκ. Η γυναίκα συνειδητοποιώντας ότι δεν της ανήκει, όταν επέστρεψε στο σπίτι απαίτησε από τον φίλο της να της πει όλη την αλήθεια.

Αρχικά ο Richard αρνήθηκε ότι την απατά, ωστόσο μετά από ώρες "ανάκρισης" παραδέχθηκε ότι είχε κρυφή σχέση με κάποια άλλη γυναίκα. "Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι ένας τεχνικός θα ανακάλυπτε μέσα στην σκούπα την κιλότα μίας άλλης γυναίκας" δήλωσε και συμπλήρωσε "έμεινα έκπληκτη. Αρχικά νόμισα ότι είναι δικιά μου ωστόσο πολύ γρήγορα κατάλαβα ότι ανήκει σε κάποια άλλη γυναίκα. Ήμουν έξαλλη με τον φίλο μου". Η 32χρονη εμφανώς στεναχωρημένη ανέφερε ότι είχε ονειρευτεί το μέλλον μαζί του. Ήθελε να κάνουν και οικογένεια. Η Melissa γνώρισε τον Richard πριν έξι μήνες σε ένα μπαρ του Λονδίνου πριν αποφασίσουν να συγκατοικήσουν στο διαμέρισμά της.

alithia.com.cy
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ