2012-03-18 20:24:50
Φωτογραφία για Σενάρια για πώληση 40% και διάψευση
Δημοσίευμα ιστοσελίδας θέλει τον Ανδρέα Δημητρέλο να έχει υπογράψει για την πώληση του 40% της ΠΑΕ ΑΕΚ σε... άγνωστο επενδυτικό fund αλλά η διοίκηση της Ένωσης το διαψεύδει.

Συγκεκριμένα, σε ρεπορτάζ του aek365.gr αναφέρεται ότι ο πρόεδρος της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ συναντήθηκε τις προηγούμενες μέρες με Έλληνες εκπροσώπους... άγνωστου αμερικάνικου επενδυτικού fund και έπεσαν υπογραφές σε προσύμφωνο για την πώληση ποσοστού της τάξης του 40% της ΠΑΕ αντί του ποσού των 2 εκατ. ευρώ, με την τιμή της μετοχής να ορίζεται στο 0,33 ευρώ.

Οπως αντιλαμβάνεται κανείς, είναι πολύ περίεργο το να είναι... άγνωστος ο επενδυτής και να παίρνει ένα τόσο υψηλό ποσοστό (να γίνεται μεγαλομέτοχος ουσιαστικά) αντί μόλις 2 εκατ. ευρώ... Το γεγονός, μάλιστα, ότι -σύμφωνα το aek365.gr- ο άνθρωπος που μεσολάβησε για να γίνει αυτή η συμφωνία είναι ο... Σταύρος Αδαμίδης, αρκεί για να ανατριχιάσουν οι οπαδοί της ΑΕΚ. Είναι ξεκάθαρο, άλλωστε, ότι κανείς νοήμων οπαδός της Ένωσης δε θέλει οτιδήποτε που θα σχετίζεται με τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ.

Διάψευση από ΠΑΕ

Από τη διοίκηση της ΑΕΚ, πάντως, διαψεύδουν το συγκεκριμένο δημοσίευμα και ξεκαθαρίζουν ότι «κανείς δεν έχει υπογράψει τίποτα για πώληση ποσοστού των μετοχών της ΠΑΕ».

Οπως και να έχει, επειδή η σχέση της ΑΕΚ με τη διάψευση είναι... ιδιαίτερη τα τελευταία χρόνια, καλό θα είναι να περιμένουμε για να δούμε τις προσεχείς ημέρες αν υπάρχει καπνός ή όχι www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ