2012-09-09 20:17:51
Φωτογραφία για «ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ 5 ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΤΟ CHAMPIONS LEAGUE Ο ΘΡΥΛΟΣ»!
Ειδική αναφορά στον Ολυμπιακό και την ικανότητα που τον χαρακτηρίζει στις εγχώριες διοργανώσεις έκανε ξένη ιστοσελίδα, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τους νταμπλούχους Ελλάδας εν όψει των επερχόμενων υποχρεώσεών τους στην φάση των ομίλων του Champions League.

Οι επιδόσεις των παικτών του Λεονάρντο Ζαρντίμ σε αυτές τις δύο πρώτες αγωνιστικές του νέου πρωταθλήματος δεν πέρασαν απαρατήρητες και με αφορμή το ξεκίνημα του νέου Champions League που θα βρει τους ερυθρόλευκους να υποδέχονται την Σάλκε στην πρεμιέρα των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στις 18 Σεπτεμβρίου η ιστοσελίδα «bleacherreport.com» κάνει ένα μίνι αφιέρωμα σχετικά με τις πέντε ομάδες του Champions League που μπορούν να βγάλουν εκτός διργάνωσης τα θεωρητικά φαβορί και να τσεκάρουν το εισιτήριο της πρόκρισης στους «16» του θεσμού.

«Ο Ολυμπιακός συναντά ξανά την Άρσεναλ που είχε κληρωθεί ξανά μαζί της πέρυσι. Οι πρωταθλητές Ελλάδας ήταν μία από τις δύο ομάδες που κέρδισαν πέρυσι στην Ευρώπη τους κανονιέρηδες, ενώ θριάμβευσαν επίσης και των Μαρσέιγ, Ντόρτμουντ, έστω κι αν αποχώρησαν πρόωρα από τον θεσμό.


Όπως και η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ, έτσι και ο Ολυμπιακός έχει κληρωθεί με τις Σάλκε και Μονπελιέ. Η ομάδα είναι σε φόρμα και στο ελληνικό πρωτάθλημα «πετάει», έχοντας κερδίσει τα δύο εναρκτήρια ματς της σεζόν. Κανείς από τους αντιπάλους του δεν πρέπει να τον υποτιμήσουν».

Οι άλλες ομάδες που σύμφωνα με την ιστοσελίδα θα μπορέσουν να κάνουν κάποια έκπληξη, είναι οι Άντερλεχτ, Σαχτάρ, Γαλατάσαραϊ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ