2012-09-12 18:21:03
Φωτογραφία για Δείτε γιατί μηνύει την Google η...πρώτη κυρία της Γερμανίας!
Νομικές διαδικασίες κατά της Google προτίθεται να κινήσει η Μπετίνα Βολφ, σύζυγος του προέδρου της Γερμανίας Κρίστιαν Βολφ, αφού το όνομά της εμφανίζεται στη μηχανή αναζήτησης της εταιρείας σε συσχετισμό με λέξεις όπως "πόρνη", "συνοδός" και "συνοικία με οίκους ανοχής"...

Δεν είναι η πρώτη φορά που η 39χρονη Βολφ ασκεί μήνυση για δυσφήμηση, αφού τα τελευταία δύο χρόνια πολεμάει φήμες που τη θέλουν να έχει εργαστεί στο παρελθόν ως κολ-γκερλ. Η πρώτη κυρία της Γερμανίας σχυρίζεται πως αυτές οι φήμες έχουν ξεκινήσει με σκοπό να καταστρέψουν την πολιτική καριέρα του συζύγου της.

Από τη μεριά της, η Google ισχυρίζεται πως οι συσχετισμοί λέξεων που εμφανίζονται ως προτεινόμενοι στη μηχανή αναζήτησης προέρχονται από τους ίδιους τους χρήστες, με άλλα λόγια προκύπτουν, αλγοριθμικά, από τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις λέξεων και φράσεων. Αν ένας σημαντικός αριθμός χρηστών αναζήτησε τη Βολφ σε συσχετισμό με τη λέξη «πόρνη», οι δύο λέξεις προέκυψε αυτόματα ως προτεινόμενη αναζήτηση.

Η Βολφ πάντως σκοπεύει επίσης να κυκλοφορήσει σύντομα την αυτοβιογραφία της προκειμένου, όπως έχει δηλώσει, να ξεκαθαρίσει όσα ερωτηματικά υπάρχουν γύρω από την προσωπική της πορεία.

biglatoras.blogspot.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ