2012-09-12 19:19:03
Φωτογραφία για Tα παιδιά των πάσης φύσεως προεστών φταίνε για την κατάσταση στην Ελλάδα, υποστηρίζει αναγνώστης
Ξεκινώντας θα ήθελα να θέσω ένα ερώτημα προς απάντηση που πολλοί θα ήθελαν να ακούσουν Που εργάζονται τα τελευταία 20 χρόνια τα παιδιά των πάσης φύσεως προεστών; Είναι κάποιο από αυτά τα τέκνα που έχει έστω και μια φορά γραφτεί στης λίστες του ΟΑΕΔ; Ποιος μπορεί να κάνει την έρευνα; Όταν τελειώσει η έρευνα τότε θα καταλάβει ο λαός της Ελλάδος ποιος φταίει για την κατάντια μας σήμερα, εγώ προσωπικά πιστεύω ότι φταίνε τα τέκνα τους. Νομίζω ότι αν όλοι μας μπορούμε να καταθέσουμε της προσωπικές μας εμπειρίες για το ποιους ξέρουμε και πώς έχουν διεισδύσει στο σύστημα, τη δουλειές κάνουν ποιους οι γονείς τους εκβίασαν για να κερδίσουν την θέση που έχουν, η φυτεύτηκαν.

Στην περιοχή μου γνωρίζω ότι μεγαλοεφοριακού τα τέκνα διευθύνουν ΑΕ τουριστικές και κατασκευαστικές εταιρίες. Ανιψιός του δημάρχου Ζ. Δ. με τον γιο του Δ. Γ. πρόεδρου δημοτικού συμβουλίου και πρώην δημάρχου (Δ. Ν.) λειτουργούν χωρίς καθόλου άδειες λειτουργίας καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος
. Πολλάκις σφραγισμένα από την αστυνομία λειτουργούν όλο το καλοκαίρι καταστρατηγώντας και καταπατώντας όλους τους νόμους που διέπουν τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Αλλοδαπούς εργαζόμενους περίπου 40 άτομα χωρίς βιβλιάρια υγείας χωρίς ασφάλεια. Ηχορύπανση με πολλά ντεσιμπέλ και σερβίρισμα ποτών στον δρόμο κάνοντας τον δημόσιο δρόμο μαγαζί και όλα αυτά γιατί είναι τέκνα προεστών.

Αγαπητοί συμπολίτες μου μετά το 2009 πίστεψα ότι η Ελλάδα θα άλλαζε ακόμα περιμένω αλλά πιστεύω άδικα. Αν και εφόσον τακτικές που σας περιέγραψα σταματήσουν να συμβαίνουν τότε και μόνο τότε μάς περιμένουν καλύτερες μέρες [email protected] κατάθεσε και εσύ την εμπειρία σου, είμαι μόνος, ελάτε να γίνουμε πολλοί. Αλλάξτε την Ελλάδα.

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ