2012-09-12 20:21:24
Φωτογραφία για ΚΑΘΟΡΛΑ : ΜΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Ο ΡΟΛΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τις συνθήκες που βρήκε στην Άρσεναλ από την ημέρα της μεταγραφής του, αλλά και τον ρόλο του δεύτερου επιθετικού που του έχει εμπιστευθεί ο νέος του προπονητής Αρσέν Βενγκέρ, ο Σάντι Καθόρλα.

Ο νεοαποκτηθείς Ισπανός μεσοεπιθετικός της αντιπάλου του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League εξέφρασε τον θαυμασμό του για το κλίμα που επικρατεί στους «κανονιέρηδες», αλλά και στον τρόπο παιχνιδιού της νέας του ομάδας:

«Οι άνθρωποι της Αρσεναλ πλήρωσαν ένα σεβαστό ποσό για εμένα και ο ρόλος που μου έδωσαν είναι αυτός που μου ταιριάζει περισσότερο. Μου αρέσει πολύ το στιλ που αγωνίζεται η ομάδα», ήταν τα πρώτα λόγια του 27χρονου παίκτη της Αρσεναλ, ο οποίος πρόσθεσε:

«Η φιλοσοφία, άλλωστε, του Βενγκέρ στηρίζεται στον έλεγχο του παιχνιδιού και μου έδωσε τη θέση του δεύτερου επιθετικού, με αποτέλεσμα να έχω όλη την ελευθερία που χρειάζομαι. Με εξέπληξε με αυτό, γιατί πίστευα ότι θα παίζω στα πλάγια με δυνατότητα να κινούμαι προς τα μέσα. Έτσι όμως και με τους Αρτέτα, Ντιαμπί, Ροσίτσκι και Γουίλσιρ θα έχουμε αρκετή κατοχή της μπάλας».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ