2012-09-12 20:25:43
Φωτογραφία για Ειδικά «μαθήματα» στους αμυντικούς...
Ο λόγος που ο Λεονάρντο Ζαρντίμ επέλεξε να βάλει διπλή προπόνηση χθες ήταν επειδή ήθελε να κάνει πολλή δουλειά σε σημαντικές λεπτομέρειες που θεωρεί ότι χρειάζονται προσοχή. Με αποτέλεσμα οι εγκαταστάσεις του Ρέντη να θυμίζουν... εργοτάξιο.

Έτσι, ειδικά στην πρωινή προπόνηση οι συνεργάτες του 38χρονου τεχνικού έκαναν... ιδιαίτερα «μαθήματα» στους αμυντικούς και τους αμυντικούς μέσους, για το πώς πρέπει να κινούνται στον χώρο, για τις αποστάσεις που πρέπει να έχουν μεταξύ τους, αλλά και για το πώς πρέπει να λειτουργεί η άμυνα στην πίεση από τον αντίπαλο.Την ίδια στιγμή, υπό το βλέμμα του Πορτογάλου Ζαρντίμ, οι επιθετικογενείς ποδοσφαιριστές έκαναν τελειώματα φάσεων.

Ενώ το πρωινό πρόγραμμα τελείωσε με «διπλάκια» σε χώρο μικρότερο του μισού γηπέδου, με στόχο τη γρήγορη ανάπτυξη και το σωστό τελείωμα των φάσεων.

Το πρόγραμμα το απόγευμα περιελάμβανε ασκήσεις κατοχής της μπάλας και τακτικής. Αρχικά, σε μικρό χώρο, οι ποδοσφαιριστές ήταν χωρισμένοι σε δύο γκρουπ και κυκλοφορούσαν την μπάλα.

Στη συνέχεια, παρέμειναν χωρισμένοι σε δύο γκρουπ και έπαιξαν δίτερμα. Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί και έκανε και πάλι τρέξιμο στο γήπεδο, θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο.

http://www.gavros.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ