2012-09-13 01:53:02
Φωτογραφία για Κατά της επέμβασης εναντίον της Συρίας το 57% των Τούρκων!
Ένας Τούρκος φρουρός των συνόρων παρακολουθεί μια ομάδα Σύριων που διασχίζουν τα σύνορα, επιστρέφοντας πίσω στην πατρίδα τους, αφού άκουσε είδηση ​​ότι ο στρατός της Συρίας έχει αναλάβει τον έλεγχο των χωριών τους από 29 Αυγούστου 2012. Μια σαφής πλειοψηφία των Τούρκων είναι κατά μιας στρατιωτική επέμβαση για να τεθεί ένα τέρμα στη βία στη Συρία, σύμφωνα με πρόσφατη δημοσκόπηση!

Το 57 τοις εκατό των ερωτηθέντων Τούρκων στην έρευνα Διατλαντικές Τάσεις απέρριψε κατηγορηματικά την τουρκική εισβολή. Tο ερώτημα: "Πρόσφατα, υπήρξε συζήτηση για τη σκοπιμότητα της παρέμβασης στη Συρία, όπου η κυβέρνηση έχει τη χρήση στρατιωτικής βίας για να καταστείλουν ένα κίνημα αντιπολίτευσης, η οποία είναι καταπολέμηση της συριακής κυβέρνησης. Σε αυτή την περίπτωση, τι νομίζετε [Τουρκία] θα πρέπει να κάνει; "

Ο αριθμός των ερωτηθέντων σε αντίθεση με μια τουρκική επέμβαση είναι στο 57% και φθάνει ώς το 63 τοις εκατό, αν η Ρωσία και η Κίνα χρησιμοποίησε τη θέση τους ως μόνιμα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ και ασκήσουν βέτο σε μια παρέμβαση.

Την ίδια στιγμή, το 32 τοις εκατό των Τούρκων δήλωσε ότι η χώρα θα πρέπει να παρέμβει.

trikalagr.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΜΕ ΠΤΗΣΗ ΤΣΑΡΤΕΡ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΜΕ ΠΤΗΣΗ ΤΣΑΡΤΕΡ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ