2012-09-13 14:16:58
Φωτογραφία για Αποσύρεται η τροπολογία για τη Siemens, όμως η σύμβαση ισχύει!
Τη λύση της απόσυρσης της τροπολογίας που θα κύρωνε την καθυστερημένη υπογραφή της σύμβασης συμβιβασμού με τη Siemens από τον Γιάννη Στουρνάρα επέλεξε τελικά η κυβέρνηση, λόγω των «εσωτερικών» αντιδράσεων, χάρη στη δήλωση της γερμανικής εταιρείας ότι θεωρεί πως η σύμβαση ισχύει ούτως ή άλλως.

Όπως δήλωσε σήμερα ο κ. Σταϊκούρας στη Βουλή, η κυβέρνηση αποσύρει την επίμαχη τροπολογία, όχι όμως λόγω της πίεσης που δέχτηκε από βουλευτές που στηρίζουν τη συγκυβέρνηση, αλλά γιατί η Siemens διαμήνυσε ότι δεν είναι απαραίτητη. Υπενθυμίζεται ότι κατά της τροπολογίας τάχτηκαν αφενός βουλευτές του ΠΑΣΟΚ (Μπόλαρης, Μωραϊτης, Δριβελέγκας), και αφετέρου της ΔΗΜΑΡ που είχε δηλώσει επίσημα ότι θα καταψηφίσει την τροπολογία, όπως άλλωστε είχε καταψηφίσει στη Βουλή και την ίδια τη σύμβαση με τη Siemens.

Ωστόσο, η κυβέρνηση, προκειμένου να ξεπεράσει αυτό το «πολεμικό» κλίμα, ανακοίνωσε σήμερα ότι θα αποσύρει την επίμαχη τροπολογία, καθώς ήρθε σε συνεννόηση με τη γερμανική εταιρεία, η οποία δήλωσε ότι η σύμβαση ισχύει και χωρίς επικύρωση της καθυστερημένης υπογραφής της.

iefimerida.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ