2012-09-13 14:54:56
Φωτογραφία για Ελευθερία Ελευθερίου: «Γιατί να μην κάνω μία προκλητική φωτογράφηση;» [φωτο]
Με τη φωτογράφηση που έκανε στο περιοδικό Status η Ελευθερία Ελευθερίου μπορούμε να πούμε ότι το καλοκαίρι δεν έχει τελειώσει ακόμα! Φοράει μόνο το μαγιό της και με ξέγνοιαστη και χαμογελαστή διάθεση ποζάρει μπροστά στο φακό, προκαλώντας ταυτόχρονα το θαυμασμό των αντρών με τις τέλειες αναλογίες της.

Η τραγουδίστρια μίλησε για την απόφασή της να γίνει τραγουδίστρια, τον διαγωνισμό της Eurovision, αλλά και για το πώς αισθάνεται με την εμφάνισή της.

«Γιατί να μην κάνω μία sexy φωτογράφηση; Μου αρέσει να παίζω με την εικόνα μου, για να μην με βαρεθώ κι εγώ η ίδια. Μου λένε συχνά ότι φαίνομαι πολύ σέξι. Γιατί; Κακό είναι; Τι πρέπει να κάνω δηλαδή, να φοράω ταγιέρ και μακριά φουστάνια; Πως θα βγω στην παραλία, αν όχι με μαγιό;» και συνεχίζει «Γιατί να νιώσω περίεργα αν κάποιος που θα με δει στο δρόμο μπορεί να με έχει δει και σε αυτή τη φωτογράφηση για το Status; Δε θα έκανα ποτέ κάτι για το οποίο μετά θα ντρεπόμουν. Μου έχουν κάνει αρκετά κοπλιμέντα στη ζωή μου. Αυτό όμως που μου αρέσει περισσότερο, είναι όταν με λένε τσαμπουκά και πεισματάρα. Είναι το ατού μου».
  
Aniwthoi
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ