2012-09-13 16:42:02
Φωτογραφία για ΧΟΛΤΜΠΙ : ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΝΙΚΗ
Για το εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με αντίπαλο την Γκρόιτερ Φιρτ μίλησε ο Λιούις Χόλτμπι, αλλά και τις πολλές απουσίες που είχε η Σάλκε στις προπονήσεις της, εξαιτίας των εθνικών ομάδων.

«Δεν είμαστε η μόνη ομάδα στην Ευρώπη που έχει πολλούς διεθνείς. Τώρα είναι όλοι μαζί μας και δεν νομίζω να έχουμε πρόβλημα για το ματς με την Γκρόιτερ», είπε αρχικά ο 21χρονος παίκτης της αντιπάλου του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League, ο οποίος πρόσθεσε σχετικά με το πώς έχει δει την ομάδα του στα δύο πρώτα της παιχνίδια στην Μπουντεσλίγκα:

«Είμαστε μόλις στην αρχή της σεζόν και σίγουρα δεν μπορούμε να πούμε πολλά πράγματα. Θεωρώ, πάντως, ότι στην πρεμιέρα δείξαμε χαρακτήρα απέναντι στο Αννόβερο και καταφέραμε να μην ηττηθούμε (2-2), ενώ στην έδρα μας κόντρα στην Αουγκσμπουργκ κάναμε απλώς το καθήκον μας (3-1) και πήραμε τους τρεις βαθμούς. Τώρα είμαστε έτοιμοι να συνεχίσουμε με νίκη και να πάρουμε ένα ακόμη τρίποντο κόντρα στην Γκρόιτερ».

Ένα ματς, πάντως, στο οποίο οι γηπεδούχοι θα αγωνιστούν με ανεβασμένη ψυχολογία, σύμφωνα με τον Χόλτμπι, που δήλωσε: «Υπάρχει μεγάλη ευφορία μετά τη νίκη τους επί της Μάιντς και δεν πρέπει να τους υποτιμήσουμε. Εάν είμαστε σοβαροί, τότε θα έρθει και η νίκη».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ