2012-09-13 16:45:05
Φωτογραφία για Ένταση στη λαϊκή αγορά για τις ταμειακές μηχανές
Ένταση επικράτησε, σήμερα, στη λαϊκή αγορά της Πέμπτης, στο οικόπεδο Λυδάκη στις Πατέλες, μεταξύ ελεγκτών του ΣΔΟΕ και παραγωγών, με αφορμή ελέγχους για τις ταμειακές μηχανές, καθώς πλέον τόσο οι έμποροι όσο και οι αγρότες οφείλουν να έχουν ταμειακές μηχανές και να εκδίδουν αποδείξεις!

Τέσσερα τριμελή συνεργεία του ΣΔΟΕ διενήργησαν, σήμερα, ελέγχους, αρχικά στους εμπόρους της λαϊκής αγοράς, βεβαιώνοντας 4 παραβάσεις. Δεν πρόλαβαν, όμως, να ... ασχοληθούν με τους αγρότες, οι οποίοι προκαταβολικά ξεσηκώθηκαν! Αιτία η υπόσχεση που ισχυρίζονται ότι τους έχει δώσει ο υφυπουργός Οικονομικών για απόσυρση του σχετικού νομοσχεδίου, τουλάχιστον ως προς το κομμάτι που τους αφορά.

Μάλιστα περίπου 10-12 παραγωγοί συγκεντρώθηκαν και πήγαν στο γραφείο του Προϊσταμένου του ΣΔΟΕ, κ.Νικολακάκη με τον καυγά να συνεχίζεται εκεί. Οι πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια!

Ο εκτελών χρέη προϊσταμένου του ΣΔΟΕ Κρήτης, κ.Νικολακάκη απέναντι στον ισχυρισμό των αγροτών, έδωσε περιθώριο μίας εβδομάδας, τονίζοντας ότι οι έλεγχοι δεν μπορούν παρά να συνεχιστούν μετά από αυτήν την περίοδο χάριτος.
cretalive.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ