2012-09-13 17:38:03
Φωτογραφία για ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ... ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ REPEAT! *BINTEO*
Συμπληρώνονται σήμερα τέσσερις μήνες από το έπος που γράφτηκε στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ στην Πόλη από τον Ολυμπιακό του Ντούσαν Ίβκοβιτς!

Στις 13 Μαΐου ο Ολυμπιακός με τους... πιτσιρικάδες του, Παπανικολάου, Σλούκα, Μάντζαρη, με ηγέτη τον αρχηγό του Βασίλη Σπανούλη και με τον άνθρωπο της τελευταίας στιγμής Γιώργο Πρίντεζη που με δικό του καλάθι «υπέγραψε» την μεγαλύτερη ανατροπή στην ιστορία τελικών της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και όλα τα παιδιά του "Ντούντα", αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης στην Κωνσταντινούπολη απέναντι στην πανίσχυρη ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Μια ανατροπή απίστευτη, αφού στο 28' ο Ολυμπιακός είχε βρεθεί να χάνει με 19 πόντους... Όμως, η καρδιά, η φλόγα και η νοοτροπία του νικητή, που διακατέχει τους ερυθρόλυκους, άλλαξαν την ιστορία και επανέφεραν τον ΘΡΥΛΟ στη θέση που πραγματικά του αξίζει! Στην κορυφή της Ευρώπης!

Ας θυμηθούμε τα τελευταία συγκλονιστικά δευτερόλεπτα του αξέχαστου τελικού, που έφερε τον Θρύλο στην κορυφή της μπασκετικής Ευρώπης για δεύτερη φορά στην ιστορία του!
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ